Ilyen hosszú lesz a Diablo 4

Ilyen hosszú lesz a Diablo 4

Sajnos messze még a megjelenés.

A csapból is a Diablo Immortal folyik, pontosabban a játék sikertelensége. Túlságosan is kapzsi játék lett az Immortal, pedig ha távol tartjuk magunkat a költekezéstől, akkor egy egészen élvezetes programot is kaphatunk.

Ez pedig jó jelnek is tekinthető, hiszen a Blizzard már gőzerővel dolgozik a Diablo 4-en is! A játék valamikor 2023-ban jelenhet majd meg és ahogy haladunk a megjelenés felé, úgy árulnak el a fejlesztők egyre több részletet a játékukból. A Diablo 4 igazgató, Joe Shely például nemrég a fejlődés egyes elemeiről és a kampány hosszáról mesélt.

Persze a kampány csak egy nagyon kis szelete lesz a Diablo 4 egészének, de már azzal is könnyedén eltölthetünk majd 35-40 órát, ami rendkívül izgalmasan hangzik. Ez idő alatt körülbelül a 45-ös szintet érhetjük el, ám ezzel még koránt sincs vége a játéknak, 45-ös karakterünk ekkor még jó szívvel is csak félkésznek lesz tekinthető.

A maximum szint a 100. lesz, ezután nyílnak meg a különféle endgame tartalmak, mint például a Tree of Whispers névre hallgató új jutalmazási rendszer, amivel folyamatosan változó, izgalmas küldetések során szerezhetünk meg bizonyos legendary eszközöket és ritka alapanyagokat.

Visszatér majd a Paragon board is, ami a Diablo 4-ben a 50. szint után várja a játékosokat. Segítségével karakterünk bizonyos tulajdonságait fejleszthetjük, a Paragon pontokkal még inkább személyre szabhatjuk hősünket, hogy az egy minden szempontból egyedi karakter legyen.

Sok még a kérdőjel az új Paragon board körül, az viszont már biztos, hogy az 50. és a 100. szint között 200 Paragon pontot gyűjthetünk, ám a Diablo 3-mal ellentétben, itt ennyi is lesz a maximum. Nem lesz a végtelenségig farmolható a Paragon rendszer, 200 pontot oszthatunk majd el benne, nem többet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Diablo 4 megjelenését?

  • 40 %
  • 0 %
  • 27 %
  • 33 %