Drónokkal kézbesíti Kaliforniában a házhoz rendelt termékeket az Amazon

Drónokkal kézbesíti Kaliforniában a házhoz rendelt termékeket az Amazon

Cél, hogy a raktáron lévő termékeket akár egy órán belül kézbesíteni tudják.

A kaliforniai Lockeford lakosai lesznek az elsők, akik kipróbálhatják az Amazon legújabb futurisztikus projektjét. Az utolsó jóváhagyásokra váró ötlet szerint ugyanis az idei év végétől drónokkal kézbesítené a megrendelt termékeket a cég a vásárlók számára.

Évek óta tervezi már az Amazon, hogy valami nagyot alkosson a dróntechnológián belül, több prototípust is láthattunk már tőlük. A drónokkal való kézbesítésről is úgy nyilatkoztak, hogy "olyan érzés, mintha egy sci-firől lenne szó, de már egy évtizede dolgozunk rajta, hogy valósággá váljon". A céget az motiválta, hogy hogyan tudnák gyorsan, olcsón és biztonságosan a vásárlóhoz juttatni a terméket.

A cég közlése szerint Lockefordban fogják tesztelni a rendszert (a város közel 4 000 lakossal rendelkezik), és a visszajelzések alapján fogják bővíteni további helyszínekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
</p

Kövess Minket!



Te mit gondolsz az Amazon tervéről?

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.