Mindenkit meglepett a Heroic, kispadratették egyik játékosukat

Mindenkit meglepett a Heroic, kispadratették egyik játékosukat

Te kit ültetnél a Heroic üresen maradt székébe?

Ismét az a helyzet a Heroic körül, amit már sokszor láttunk, ott vannak a tűz közelében, de éppen csak érzik még a lángok melegét. Ott vannak a legjobb csapatok között, de a sorozatos bajnoki trófeák még mindig elmaradnak. Ezt pedig pontosan úgy akarják megoldani, ahogy eddig is, cserélnek.

2021 februárja után most először érzi azt a Heroic, hogy változtatniuk kell a felálláson és ezt még most, a júliusi IEM Köln előtt meg is lépik. A 24 éves refrezh, az utóbbi hónapok legrosszabbul teljesítő Heroic játékosa húzta a rövidebbet, ő került kispadra.

Szerződése még él, amíg az érvényes addig a kispadról tervezheti a jövőjét, a csapat pedig új ötödiket keres.

Hogy pontosan ki lesz ő, azt egyelőre nem tudni. Pletykák persze vannak, melyek szerint a Copenhagen Flames egyik oszlopos tagja, Jabbi érkezhet majd a Heroichoz, aki valóban a legjobb választás lehet cadiaNék számára.

A Heroic következő versenye az IEM Köln július 5. és 17. között, legkésőbb akkor már biztosan kiderül majd, hogy ki lesz a csapat új játékosa. Az IEM Köln meccset telejs egészében élőben követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornán.

A Heroic jelenlegi felállása:

  • Martin "stavn" Lund
  • Casper "cadiaN" Møller
  • René "TeSeS" Madsen
  • Rasmus "sjuush" Beck
  • Richard "Xizt" Landström (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!