Feltörték a TheVR YouTube csatornáit, rengeteg videót törölhettek

Feltörték a TheVR YouTube csatornáit, rengeteg videót törölhettek

Nagy a baj, de bízzunk benne, hogy Pistiék meg tudják oldani.

Frissítés: 20:32

Szerencsére normalizálódik a helyzet. Úgy tűnik, sikerül visszaszerezni a csatornákat. Egyre több videó válik újra elérhetővé.

Az eredeti hír:

A TheVR kétségtelenül hazánk egyik legnagyobb gamer közössége, több sikeres YouTube csatornával, Magyarország egyik legnépszerűbb Twitch csatornájával és persze megannyi közösségi média felülettel, ahol összességében rajongók milliói figyelik a srácok munkásságát.

Aki feliratkozójuk YouTube-on és be vannak kapcsolva a telefonján az értesítések, az furcsa üzenetre lehetett figyelmes az utóbbi percekben. SpaceX adásokról kaptunk értesítéséket.

Sajnos úgy tűnik, hogy a srácok VOD-csatornáját és az eredeti TheVR YouTube csatornát is feltörték. Jelenleg mindkettő SpaceX logó és grafika alatt fut, a már-már legendás videók pedig elérhetetlenek.

Pisti már gyors tájékoztatást is adott. Tudnak az esetről, nagy a baj, de dolgoznak rajta, hogy minden újra a régi legyen. Bízzunk benne, hogy sikerül megoldaniuk a helyzetet, kár lenne ha több évnyi kitartó munka gyümölcse menne a levesbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: facebook.com/thevrhu

Kövess Minket!