A World of Tanks eddigi legdrágább tankja

A World of Tanks eddigi legdrágább tankja

Nem keveset kellett kicsengetni a Wargamingnek ahhoz, hogy ezt a bestiát a garázsban tudhassuk.

A World of Tanks eddigi legdrágább tankja kétségtelenül az Object 780, amiért extrém sok erőforrást kellett beáldoznia azoknak a játékosoknak, akik a garázsukban akarták tudni ezt a fenevadat. A tankról érdemes tudni, hogy rendkívül könnyen gyullad, ezért a Módosított Konfiguráció felszerelést gyakorlatilag muszáj használni rajta, de akár le is cserélhető egy ventilátorra vagy turbóra a nagyobb hatékonyság érdekében. Annak ellenére, hogy ez egy szovjet tank, a Stabilizátort el lehet engedni, így a maradék két felszerelésnek ajánlott a Töltésgyorsító és a Fejlesztett Edzés.

A tanknak két nagy gyengepontja van, így a kupola és a hasilemez, ugyanakkor ezzel a tankkal nagyon nehéz, szinte lehetetlen oldalazni, hacsak nem meglehetősen éles a szög. Összességében ez egy kiváló egység, azonban nem egy Chieftain vagy épp egy Early kaliberű harckocsi. Te végül megvásároltad az Object 780-at?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.