Elképesztő rekordot döntött meg s1mple, devicet is megelőzte!

Elképesztő rekordot döntött meg s1mple, devicet is megelőzte!

S1mple két év alatt lényegében megduplázta az MVP medáljainak számát, ezzel lekörözve olyan játékosokat, mint GeT_RiGhT, kennyS vagy éppen device.

A BLAST Premier tavaszi döntőjén elért győzelem sok mindenért édes lehet a NAVInak és s1mple-nek. De a játékos az év első bajnoki címével együtt immáron huszadik alkalommal is a legértékesebb játékos lett egy kiemelt versenyen, ezzel megelőzve a korábbi csúcstartót, devicet, akinek „csak” tizenkilenc darab HLTV MVP medálja van. A legtöbb MVP-t szerzők top 5-jébe még ZywOoo (12), valamint GeT_RiGhT és kennyS (10-10) férnek be.

A BLAST Premieren s1mple ismét megtalálta a tőle már szokásos, mindenki más számára nehezen vagy sohasem elérhető magasságokat. A teljes versenyen átlagosan 1,37-es ratinggel zárt, amit a +88-as K-D különbségnek, a 0,88-as körönkénti fragelésnek, a 78,3% KAST-nak és az 1,42-es impact ratingnek köszönhet. Az alapvetően AWP-s játékáról híres ukrán még a fejlövésekben is a top 5-be került Lisszabonban: igaz, azután, amit az OG ellen művelt, az lett volna a meglepő, ha pont innen kimarad.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!