LoL: Kábítószer-kereskedelemért ítélik el az egykori világbajnokot

LoL: Kábítószer-kereskedelemért ítélik el az egykori világbajnokot

A tajvani bíróság kimondta az ex-profi LoL-os bűnösségét.

Kimondta a tajvani bíróság az egykori League of Legends világbajnok bűnösségét internetes kábítószer-kereskedelemben. A Taipei Assassins egykori középső ösvényese már korábban is belekeveredett olyan ügyekbe, amelyekben drogok voltak érintettek. Toyz beszédében elnézést kért a tetteiért, valamint mindenkit arra buzdított, hogy maradjon távol a kábítószerektől.

Toyz és a halhatatlanság

2012 októberében először szerepeltek a világ legrangosabb League of Legends versenyén ázsiai csapatok. A második Worldsöt végül úgy nyerte meg a tajvani együttes, hogy mindössze két mérkőzést veszítettek összesen. A kieséses szakaszban először 2-0-lal hazaküldték a NaJin Swordot, majd 2-1-re legyőzték Oroszország és a nyugati LoL egyik legnagyobb reménységét, a Moscow 5-ot. A fináléban végül a Stanley-Lillballz-Toyz-Bebe-MiSTakE ötös 3-1-re múlta felül az Azubu Frostot, amely csapat soraiban olyan legendák játszottak ekkpr, mint Shy és MadLife. Toyz és a Taipei Assassins ezzel a világbajnoki meneteléssel beírta magát a League of Legends egyre vaskosabb történelemkönyvébe. Hiába telt el közel 10 év a TPA győzelme óta, továbbra is ez az egyetlen tajvani csapat, amely képes volt megnyerni a legrangosabb LoL-tornát.

Toyz nem először kerül a hatóságok célkeresztéjbe, ugyanis 2019-ben megvádolták azzal, hogy drogterjesztéssel foglalkozó vállalkozást üzemeltetett. 2021-ben letartóztatták marihuána-kereskedés gyanúja miatt (vásárlónak adták ki magukat a rendőrök, amely csalira ráharapott az ex-mides), majd a házkutatás során tényleg találtak a lakásán kábítószert. Mivel már van múltja a drogokkal kapcsolatos jogsértésekben, ezért komolyabb büntetésre számíthat az egykori világbajnok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan a TPA Orianna hőskinézet?