Újabb bajnoksággal bővülhet a FIFA 23

Újabb bajnoksággal bővülhet a FIFA 23

Ryan Reynolds dörzsölheti a tenyerét.

Ahogyan egyre közeledik a FIFA 23 megjelenési dátuma, egyre több információ és pletyka lát napvilágot arról, hogy milyen újításokat tartalmaz majd a sorozat következő része.

A hírek szerint új bajnokságokkal játszhatunk majd. Az angol foci szerelmesei különösen örülhetnek, ugyanis az általában jól értesült DonkTrading nevű leaker arról posztol közösségi oldalán, hogy érkezik az angol ötödosztály.

Ugyan ez a hír már tavaly is előkerült, akkor nem lett része a FIFA-nak a Vanarama National League (VNL). Reméljük ezúttal ez megváltozik, és tényleg a létra legaljáról kezdhetjük meg a pályafutásunkat Angliában. Az ötödik divízió még sosem szerepelt egyik FIFA-címben sem, de az utóbbi időben eléggé felkapott lett a rajongók körében. Ennek okaként az egyik csapatot kell keresni, ugyanis a walesi Wrexham AFC is itt szerepel. Ez a világ harmadik legrégebbi profi labdarúgóklubja, ám ez önmagában nem lenne elég ehhez a hype-hoz. Népszerűségét annak köszönheti, hogy 2020 végén a kanadai színész, Ryan Reynolds is beszállt a klubba társtulajdonosként, és rendszeresen megjelenik a csapat mérkőzésein.

A FIFA 22-ben a csapat már megjelent a Rest of the World tagjai között (első non-league csapatként), de még mindig nem tudta az azt élményt nyújtani, hogy egy félprofi bajnokságból jutunk el egészen a labdarúgás csúcsáig. Ez a lehetőség természetesen elsősorban azok számára érdekes, akik a Karrier móddal szeretnek játszani, az online módokban kisebb jelentősége van a hírnek.

Mindenesetre mi nagyon reménykedünk benne, hogy ezúttal bekerül a játékba. És ti?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik bajnokságot látnád szívesen a következő FIFA-ban

  • 0 %
  • 88 %
  • 6 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 6 %