Warzone: Hamarosan érkezik a Halálosztó a népszerű battle-royale-ba

Warzone: Hamarosan érkezik a Halálosztó a népszerű battle-royale-ba

Újabb crossovert jelentett be a Warzone-hoz az Activision Blizzard.

Bizonyára emlékeztek arra, hogy milyen érzés volt, amikor agyoncsapott titeket ejtőernyőzés közben King Kong. Most itt a legújabb crossover, amely a Season 4-gyel érkezik a Call of Duty: Warzone-ba. A SKYNET és a Mimetic Polyalloy feliratok elárulták a tegnapi nap, hogy maga a Halálosztó, azaz a Terminátor köszönhet vissza hamarosan a népszerű battle-royale-ban.

Terminator Bundle-ök érkeznek a Season 4 szezonközi frissítésével

A CharlieIntel bejegyzése szerint a játékosok két csomagra csaphatnak le, amint élesedik a legújabb patch a szervereken. Az egyikben T-1000-s limitált tartalmak, a másikban T-800-as extrák várnak a játékosokra. A Mercenaries of Fortune névre keresztelt esemény nemcsak a Terminátor érkezését jelenti, rengeteg újdonság vár mindenkire a mai naptól. A hatalmas update magyar idő szerint 18:00-tól tölthető le az összes platformra, innentől csöppenhettek bele a legújabb akciókba.

Azoknak sem kell aggódni, akik a klasszikus multiplayer játékmódokhoz szoktak, ugyanis a Season 4 megérkezett a Call of Duty: Vanguardba is. Új fegyverek, pálya és operátor, vadonatúj skinek, Battle Pass, XP boost, bluerprintek és meg egy rakat dolog vár rátok, érdemes tehát újra elővenni a játékot, ha esetleg hanyagoltátok volna az elmúlt időszakban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik a kedvenced a Call of Duty: Vanguard multiplayer módja vagy a Warzone?