Twitch: Új funkció érkezik az oldalra, örülhetnek a kisebb streamerek

Twitch: Új funkció érkezik az oldalra, örülhetnek a kisebb streamerek

A kisebb közönséggel rendelkező tartalomgyártók örülhetnek elsősorban a tesztelés alatt álló frissítésnek.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb újítása érkezhet meg hamarosan a világ legnagyobb streaming platformjára. A Twitch fejlesztői azon dolgoznak, hogy a felhasználók és látogatók számára megkönnyítsék a csatornák felfedezését, vagyis még egyszerűbben találja meg mindenki azt a tartalmat, amelyet fogyasztani szeretne. Ennek érdekében megújul a "Böngészés" menüpont, amelyen keresztül jelenleg az egyes kategóriák és streamerek között lehet válogatni.

Pontosan miben változik majd meg hamarosan a "Browse", avagy "Böngészés" menüpont?

A nem túl távoli jövőben, ha ráböktök majd egy kategóriára (Just Chatting, League of Legends, Art stb.) akkor kilistázza a rendszer azokat a streamereket, akik épp ilyen tartalmakat gyártanak. Ebben nincs semmi újdonság, azonban egy nagyjából egy perces előnézeti videó indul el arról az adásról, amire váltotok. Ez azt jelenti, hogy reklámmentesen bele tudtok kóstolni egy-egy csatornába anélkül, hogy ténylegesen új ablakban meg kéne nyitni az adást. A nézői élményhez ez rengeteget hozzátehet, valamint megkönnyítheti a felhasználóknak, hogy egyszerűbben kiválasszák azokat a tartalomgyártókat, akiknek ténylegesen megszavazzák a bizalmat azzal, hogy a csatornájukon nézőként felbukkannak. 

Ha minden a Twitch tervei szerint alakul, akkor a kisebb streamereknek kedvezhet a fenti újítás, amely egy remek hír mindazoknak számára, akik sosem kapták meg azt a figyelmet, amit szerettek volna. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!