18

Elmúltál már 18 éves?


/
Kezdődik a TippmixPro CS:GO Masters rájátszása!

Kezdődik a TippmixPro CS:GO Masters rájátszása!

Négy nap, négy csapat és többmillió forintos díjazás – ez várható a TippmixPro CS:GO Masters rájátszásán ma este 18 órától!

Ma este elkezdődik a 2022-es TippmixPro CS:GO Masters várva várt rájátszása. A csoportkörből négy csapat jutott tovább: az ONYX és a Lenovo Legion Honvéd az A-csoportból, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Budapest Five a B-csoportból. A BP5-ot azonban kizárták a szervezők, így a helyüket az Illés Akadémia Spirit veszi át a tornán.

Út a rájátszásig videók

ONYX
Lenovo Legion Honvéd
Békéscsabai E-sport Egyesület
Illés Akadémia Spirit

Formátum

A rájátszás formátuma szerint a csapatok egyenesági-kieséses rendszerben csapnak össze Bo5 mérkőzéseken. De a négynapos döntő eseménynek része lesz egy bronzmeccs is szombaton, ahol az elődöntők vesztesei játszanak egymással. A tét nem kicsi, ugyanis a vasárnap megkoronázott bajnok kétmillió, a második helyezett egymillió, a harmadik félmillió, a negyedik háromszázezer forinttal lesz gazdagabb a csoportkörös alapdíjazáson felül!

Közvetítés

A párosításokat a csoporthelyezések döntötték el, így az alábbi meccsekkel vár csütörtöktől vasárnapig a TippmixPro CS:GO Masters versenye az Esport1TV Twitch csatornáján. Tartsatok velünk!

06.23. - csütörtök
18:00 - ONYX vs Illés Akadémia Spirit

06.24. - péntek
18:00 - Lenovo Legion Honvéd vs Békéscsabai E-sport Egyesület

06.25. - szombat
18:00 - bronzmeccs

06.26. - vasárnap
18:00 - döntő

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI MEG A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS VERSENYÉT?

  • 86 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 14 %