Már jövő héten bejelenthetik a God of War Ragnarök megjelenési dátumát

Már jövő héten bejelenthetik a God of War Ragnarök megjelenési dátumát

Szerinted megjelenhet még 2022-ben a God of War Ragnarök?

Sajnos már rengeteg nagy játék megjelenését áttolták a következő évre, nem lesz már idén se S.T.A.L.K.E.R. 2, se Starfield, se Redfall. Pár játék tartja még a lelket  a gamerekben, akik még idén szeretnének valami igazán nagy programhoz jutni, ezek közül az egyik a God of War Ragnarök.

Ha minden igaz még idén megjelenhet a játék, de sokan már ebben sem bíznak. Ha hihetünk azonban az új pletykáknak, akkor nem kell már sokat várnunk a pontos megjelenési dátumra.

Pár hete több helyről is érkeztek pletykák, miszerint még júniusban lesz egy újabb State of Play. Erre már nem sok ideje van a Sonynak, de a legfrissebb belsős információk szerint még bele férhet. A múltban már sokszor valós és hasznos információkat szállított The Snitch szerint, június 30-án jön a Sony legújabb előadása, főszerepben az új God of War epizóddal.

Egy új előzetes mindenképpen jó lenne, de aligha szervezne a Sony pusztán egy darab videóra egy komplett State of Play-t. Jóval valószínűbb, hogy már a megjelenési dátumról lesz szó, ami reméljük még 2022-re szól majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megjelenhet még 2022-ben a God of War Ragnarök?

  • 38 %
  • 63 %