Kiderült, mikor érkezik az „A Plague Tale: Requiem”

Kiderült, mikor érkezik az „A Plague Tale: Requiem”

A testvérpár tovább menekül a rájuk vadászó lovagok haragja és kardja elől.

A Focus Entertainment leleplezett néhány részletet az idén megjelenő A Plague Tale: Requiem kapcsán. Egyfelől bejelentette a megjelenési dátumot: október 18. Másrészt közzétett egy hosszabb előzetest.

A sorozat első része nagyon jó fogadtatást kapott, különösen a nyomasztó és hidegrázós hangulata miatt. A folytatásban szintén a testvérpár, Amicia és Hugo történetét követhetjük nyomon. 

A kalandorokra lovagok vadásznak, akik nem vették jó néven, hogy Amicia több társukat is megölte. Szerencséjükre nem mindenki tör az életükre, és egy férfi segít nekik elmenekülni a szorult helyzetből. Ezután egy elhagyatott bányán keresztül vezet az útjuk, ahol Hugo patkányokkal kommunikálva érzékeli, hogy hol bujkál az ellenség. Kijutva még nehezebb helyzetbe kerülnek, ám ekkor Hugo segítségül hív egy egész patkányrajt, azok pedig lerohanják az ellenséges katonákat. Azonban a kisfiú rohamot kap, így sérült nővérének kell kicipelni a bajból.

Az első rész sikere alapján jogosan várják a rajongók a folytatást, és várják, hogy hasonlóan jó élményeket szerezzünk a végigjátszás során. Amicia megerősödött az első rész óta, így változatosabban juthatunk túl az ellenségen. Elbújva kicselezhetjük őket, vagy mögéjük lopakodva meg is ölhetjük őket. 

Hogy tetszett az előző játék? Várod már a folytatást?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szeretted az A Plague Tale: Innocence-t?

  • 50 %
  • 50 %