A Stranger Things főszereplője is csatlakozhat a Star Wars franchise-hoz

A Stranger Things főszereplője is csatlakozhat a Star Wars franchise-hoz

A Lucasfilm szeretné megcélozni a fiatal generációt is a jövőben. 

A legújabb Star Wars mozifilmek, legyen szó az új trilógiáról vagy a spin-offnak számító Soloról egyáltalán nem nyerték el a rajongók tetszését, ezért a Lucasfilm és a Disney taktikát váltott és sorozatok formájában kezdték el kiterjeszteni az univerzumot. Az új irány egyelőre működik, hiszen a Mandalóri hatalmas sikernek örvend az egész világon, így a producerek temérdek új szériát rendeltek be, ráadásul úgy tűnik, hogy a Fallen Order játékok főszereplője, Cal Kestis is átköltözik majd a Disney+ streaming szolgáltatóra. 

A franchise tehát sorozatfronton képzeli el a jövőt és úgy tűnik, már meg is van a producerek következő kiszemeltje egy főszerepre, ugyanis iparági pletykák alapján a Stranger Things és az Elona Holmes sztárja, a 18 éves Millie Bobby Brown tárgyalni kezdett a Lucasfilm fejeseivel. A színésznő korábban már jelezte, hogy szívesen csatlakozna a messzi-messzi galaxishoz és Kathleen Kennedy nyitott az ötletre, mivel szeretné bevonzani a fiatalabb korosztályt is. 

A tárgyalások egy Disney+ szériáról egyelőre a nagyon korai fázisban vannak és a megegyezést nehezíti, hogy Millie Bobby Brown napirendje eléggé zsúfolt. A Stranger Thingsből még egy évadot biztosan forgat a jövőben, de érkezik az Elona Holmes 2, illetve a Damsel címre keresztelt fantasy film, melyben egy olyan házasodni készülő hercegnőt alakít, akit leendő férje inkább egy sárkánynak áldozna fel. Szerintetek egyébként milyen szerepet kaphat a színésznő? Talán a fiatal Leila hercegnőt játszhatja el, vagy egy teljesen új karakter bőrébe bújhat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!