Azt pletykálják, hogy Cal Kestis  élőszereplős Star Wars sorozatot kap a Disney+-on

Azt pletykálják, hogy Cal Kestis élőszereplős Star Wars sorozatot kap a Disney+-on

A karaktert életre keltő Cameron Monaghan állítólag már alá is írt a projektre. 

A 2019. novemberében debütált Star Wars Jedi: Fallen Order egyike lett a franchise legjobb videójátékainak és a rendkívül pozitív fogadtatás hatására a Respawn Entertainment lehetőséget kapott, hogy elkészítse a következő felvonást. A Star Wars Jedi: Survivor címre keresztelt folytatást egy hangulatos előzetessel mutatták be pár héttel ezelőtt és a játék Cal Kestis történetét viszi tovább egy öt éves időugrás után. 

Cameron Monaghan által alakított karakterrel nagy tervei lehetnek a Star Wars jogait birtokló The Walt Disney Companynek, ugyanis a The Direct kiszúrta, hogy Cal Kestis saját, élőszereplős sorozatot kaphat a Disney+ streaming szolgáltatónál. A pletyka alapvetően a Star Wars körökben bennfentesnek számító Kristian Harloff YouTubertől jön, aki egy rövid videóban számolt be arról, mit hallott egy megbízható ismerősétől. Az információk alapján a széria egyelőre korai fázisban van, Monaghan azonban már aláírt a projektre. 

A Disney részéről logikus döntés lenne a rendkívül népszerűnek számító karakter köré egy sorozatot is felhúzni, hiszen a Mandalóri kvázi újra élesztette az új trilógiától haldokló franchise-t és több produkció is készül, mint például az Ahsoka, vagy az augusztusban debütáló Andor, hogy kielégítse a rajongók igényeit. Cameron Monaghan egyébként egy rendkívül tehetséges színész, fiatal kora ellenére számtalan filmben és sorozatban szerepelt, legemlékezetesebb alakításait pedig az amerikai Shamelessben, illetve a Gothamben nyújtotta Jokerként. Ti örülnétek, ha a karakter saját szériát kapna? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!