Változott a terv: Mégsem az eredeti Lich King kiegészítőt kapjuk

Változott a terv: Mégsem az eredeti Lich King kiegészítőt kapjuk

Rájött a Blizzard, hogy 2022-ben szükség van néhány változtatásra.

Az volt az eredeti terve a Blizzardnak, hogy úgy hozzák vissza a World of Warcraft klasszikus kiegészítőit, hogy egyáltalán nem nyúlnak hozzájuk, ezáltal a játékosok az eredeti, nosztalgikus érzést és hangulatot kapják, ha ismét bekapcsolják a legendás játékot.

Azonban a Wrath of the Lich King esetében ezt nem tudták megtenni. A kiegészítő 2008. november 13-án került be a játékba, és egészen 2010. december 7-ig, a Cataclysm megjelenéséig volt bent.

A #NoChange taktika többé kevésbé idáig sikeres is volt, néhány kisebb változtatástól eltekintve, mint például az óra beépítése a felhasználói felületbe már az elejétől fogva a Classic megtartotta az eredeti élményt, minden hibájával és csodájával együtt. 

Most azonban máson is változtattak a fejlesztők. Naxxramas, az első raid túl könnyűnek bizonyult a játékosok számára, ezért a Blizzard úgy döntött, muszáj erősíteni rajta, így kapott egy buffot, amitől megnőtt az életereje és a sebzése is minden szörnynek és bossnak egyaránt. Ugyanez volt a gond a Heroic dungeonökkel, így azok is kapnak némi erősítést, hogy csak felesleges nyűg legyen a játékosok számára, amin végig kell szenvedniük magukat.

Ezeken felül megszűnt az automatikus csapatkereső funkció a Dungeon Finder segítségével, és egy olyan ablakot kaptunk, ahol jelentkezhetünk az instákra és raidekre, valamint kereshetünk csapattársakat. 

A játékosok elsőre kétkedve fogadták ezeket a változtatásokat, azonban hosszú távon ez az ő javukat szolgálja, így valószínűleg mindenki meg fog békélni velük még akkor is, ha nem pontosan ugyanazt kapják, mint 14 évvel ezelőtt.

Neked melyik volt a kedvenc kiegészítőd? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Játszottál anno az eredeti Lich King kiegészítővel?

  • 56 %
  • 44 %