Olyan népszerű a Cyberpunk 2077 társas, hogy máris bejelentették a kiegészítőjét

Olyan népszerű a Cyberpunk 2077 társas, hogy máris bejelentették a kiegészítőjét

A CMON legújabb projektje pár nap alatt elérte a közösségi finanszírozási kampányban kitűzött célt. 

Néhány héttel ezelőtt egy igencsak izgalmas hírrel rukkolt elő a CMON Games, amikor bejelentették a Cyberpunk 2077: Gangs of Nighty City - The Board Game címet viselő projektjüket. A társasban 2-4 fő küzdhet meg a város feletti uralomért és a feladat teljesítéséhez olyan ikonikus karaktereket is csatasorba küldhetünk, mint Johnny Silverhand, River Ward vagy Jackie Welles. 

A Gangs of Night City Kickstarter kampánya egyébként néhány napja indult és a kitűzött 100 ezer dolláros célt nem csak sikerült elérni, de az érdeklődők száma meghaladta a 4 ezret és az összegyűjtött pénz 400 ezer dollárhoz közelít. Valószínűleg a CMON-nál számítottak erre, ugyanis nemrég bejelentették a játékhoz érkező első kiegészítőt a Families and Outcasts személyében, ami a Bandlands területtel és két új bandával, a Wraith-ekkel és az Aldecaldókkal érkezik. Érdekesség, hogy a térkép L alakban veszi körbe az eredeti játékterületet és így már 5 fő küzdhet meg a város irányításáért. 

A kiegészítő ára 50 dollár és azok, akik a Kickstarter kampány lejárta előtt támogatják a projektet, egy exkluzív Panam Palmer figurát és kártyát kapnak ajándékba. Tíz nap van még hátra a visszaszámlálásból, le ne maradjatok a lehetőségről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.