LoL: Különös okok miatt dobja ki négy játékosát egy topligás csapat

LoL: Különös okok miatt dobja ki négy játékosát egy topligás csapat

A kényszerű megszorítások miatt egyetlen játékosát tartja csak meg az egyik topliga együttese.

A League of Legends világában több topligában bizonyíthatják rátermettségüket a legjobb idézők. Az LCK, LPL, LEC és LCS mellett vannak olyan régiók, amelyekből közvetlenül kvalifikálni lehet az év legnagyobb nemzetközi versenyire, a Mid-Season Invitationalre és a Worldse. Ebbe az illusztráis társaságba beletartozik a CBLOL is, Brazília legmagasabb szintű LoL-bajnoksága, ahol szerephez jutni kivételes lehetőségnek számít minden e-sportoló számára. Hiába a stabilnak tűnő háttér, az egyik csapat gyakorlatilag csődöt jelentett, mivel a névadó szponzoruk a gyengélkedő kriptoszektor egyik szereplője.

Rensga eSports és a pénzügyi gondok

Az elmúlt hónapokban messze nem teljesítenek úgy a kriptovaluták, ahogy azt a befektetők és kereskedők remélték. Hiába számít a BitPreço jelenleg a legdinamikusabban fejlődő brazil kriptoplatformnak, a negatív gazdasági hatások nem kerülték el őket. Ennek köszönhetően a támogatott szervezet nem tudja tovább finanszírozni a játékosainak nagy részét, így teljes újjáépülésbe kezdtek. A kezdőötösből egyedül NinjaKiwi marad a Rensgánál, Trap és Mocha, a két koreai igazolás, valamint Minerva és Goku, a brazil trió két tagja hamarosan új munkaadót kereshet.

Nem a Rensga az egyetlen, aki megállapodott a kriptopiac egyik szereplőjével a szponzorációról. Tavaly júniusban a Team SoloMid megkötött egy 210 millió dolláros szerződést legújabb partnerével, azóta a csapat TSM FTX néven szerepel mindenhol.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a RED Canids Kalunga idei MSI-os mérkőzéseit?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.