State of Play: Megjelenési dátumot kapott a várva várt macskás játék

State of Play: Megjelenési dátumot kapott a várva várt macskás játék

Ősi titkok rejtőznek a városban, amelyeket csak egy kóbor macska fedezhet fel.

Nincs több tologatás és halogatás, a 2022 júniusi State of Playen leleplezték a Stray hivatalos megjelenési dátumát. A kóbor cicás kalandjáték PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra 2022. július 19-én érkezik

A BlueTwelve Studio egy aprócska francia fejlesztőcsapat, akik 2016 álltak össze, hogy összerakják a valaha volt legjobb macskás videójátékot. A Stray mögé beállt kiadóként az Annapurna Interactive, akik olyan zseniális alkotásokért kezeskedtek már korábban, mint az Outer Wilds, a Gone Home, a Journey és a What Remains of Edith Finch. Kifejezetten erős felhozatal, amelybe a remények szerint beleilleszthető majd a Stray. A cybercityben kóborló szőrös négylábúnak egyetlen nagy feladata van, hogy megtalálja az utat hazáig. A robotok, androidok és más furcsa anomáliák ebben próbálják megakadályozni a főhőst, amelyet elképesztően élethűre sikerült meganimálni a fenti videó alapján.

PS5-re és PS4-re jelentették be egyelőre a július 19-i érkezést, azonban Streamre szintén megjelenik majd a játék. Egyelőre azt nem tudni, hogy a PC-s változat szintén ezen a napon lesz-el elérhető, de a következő hetekben bizonyára választ kaptok erre a fontos kérdésre is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha az Outer Wilds indie remekművel?