LoL: Tényleg csalásnak számítanak ezek a hőskinézetek?

LoL: Tényleg csalásnak számítanak ezek a hőskinézetek?

Vannak olyan LoL-os skinek, amelyek egyszerűen nem mindig értelmezhető vizuális megoldásokkal rendelkeznek.

A League of Legends játékában legálisan csalni pofonegyszerű dolog. Meg kell venni azokat a hőskinézeteket, amelyeknek az animációi annyira problémásnak tekinthetőek, hogy a profi mérkőzéseken konkrétan tiltják őket. Ez a módszer bár semmilyen szabályba nem ütközik, az etikusság határát súrolja. Mivel a Riot Games nem tesz semmit az ügyben, ezért nyugodtan élhettek vele, ha maximalizálni szeretnétek az esélyeiteket a győzelem megszerzésének érdekében. Az alábbiakban néhány olyan skinről tudhattok meg többet, amelyek alig-alig észrevehető, esetleg megtévesztő képességanimációkkal rendelkeznek.

Fnatic Corki és a csomagja

Corki összes hőskinézete rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy mutatja a különleges csomagot a repülő masina alján. Egyetlen kivételt a Fnatic Corki képez, amelyet LaMiaZeaLoT, az első világbajnokság győztes ADC-jének iszteletére adtak ki. Ha éppen nem figyel a bemondó hangjára és a karakter modelljének sebességére az ellenfél csapata, akkor megtévesztheti őket, hogy Corki felszedte a passzívját.

Dark Waters Vladimir és Nightbringer Vladimir

Vladimir két kinézete is bátran belerakható a "pay to win" kategóriába. A Dark Waters Vérmedence képessége a folyóban zavarhatja össze a játékosokat, a Nightbringernek a végső képessége alig-alig látszódik az ellenséges karaktereken.

Traditional Trundle és a W

Trundle Frozen Domain képessége egy elég nagy területen erősíti a karakter támadási sebességét, valamint megnöveli a mozgási sebességét, sőt még a gyógyítását is serkenti. A Tradicionális hőskinézet esetében ez a mező gyakorlatilag láthatatlan bizonyos részein a Szurdoknak, ezért érdemes ezzel játszani, ha szeretnétek megtéveszteni az ellenfelet.

További emlékezetes karakterek, amelyek animációi nem láthatóak, esetleg nem úgy működnek, ahogy kéne

  • Headhunter Nidalee eldobott dárdái (Q képesség ember formában)
  • iBlitzcrank Rocket Grabje (Q) érzékelhetően nagyobb távolságból ragad el dolgokat, mint az animáció
  • Vandal Gragas W alatti Q+R kombója nehezen észrevehető
  • Blackfrost Anivia minden képessége ideillik
  • Arcana Ahri Q és E képességének színei gyakorlatilag teljesen megegyeznek
  • Urfrider Corki rakétáinak (R) mérete jelentősen kisebb, mint a többi kinézetnél

A Riot Games az elmúlt években hivatalosan nem adott ki arról közleményt, hogy melyek (ha egyáltalán vannak ilyenek) a tiltott karakterek a profi mérkőzéseken. 2020-ban egy elég hosszú listából lehetett a rajongóknak csemegézni, amelyeket Djoko (e-sport csapat menedzsere) véleményezett röviden.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már kifejezetten azért skint, mert tudtad, hogy az animációi nehezebben láthatóak az ellenfeleknek?

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.