FIFA: Kiszivárgott néhány játékos a Shapeshifters harmadik csapatából

FIFA: Kiszivárgott néhány játékos a Shapeshifters harmadik csapatából

A harmadik csapat FUT Heroesokat is tartalmazni fog, így egy igazán különleges promóciót kapunk.

Hamarosan érkezik a Shapeshifters esemény harmadik csapata. Az első kettőben volt egy-egy 99-es kártya, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo kapott csúcs kártyát. Már nem kell sokat várni a következő adag kártyára.  Némileg meglepő, hogy nem két csapat érkezik, ugyanis ez volt megszokott eddig. A szivárogtatók azt jósolják, hogy akár négy csoport is érkezhet! De nem ez az egyetlen érdekesség a Team 3-mal kapcsolatban: Ugyanis FUT Heroes-játékosok is jöhetnek, így egy igazán izgalmas eseményt kapunk. 

De kik érkeznek?

Négy játékosra derült fény, de ez sem a megszokott módon. David Ginola 92-es ST lesz, Lars Ricken visszamegy védekezni, 90-es RB lesz, míg Jürgen Kohler fellép a középpályára. Ő egy 92-es OVR ratinggel rendelkező CDM kártyát kap. 

Az érdekességet a Manchester United egykori játékosa és edzője, Ole Gunnar Solksjaer szolgáltatja. Ő híresztelések szerint kap majd egy Squad Building Challenge-et, amit ha teljesítünk, választhatunk, hogy a CAM vagy az LW verzióját kérjük. Mindkét kártya 94-es OVR ratinget kapott.

Várod a harmadik csapatot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kit játszatnál legszívesebben a csapatodban?

  • 60 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 20 %