Howard Stern kikotyogta az MCU egyik következő nagy projektjét

Nem volt épp kibékülve teljesen a helyzettel, viszont úgy tűnik nagy lelkesedéssel vág bele majd a munkába.

Nincs olyan hét, hogy valami ne szivárogna ki Hollywoodból, pláne a Marvel és a hozzáfűződő érdekes sztorikat szeretik igazán az emberek. Gombamód szaporodnak az új sorozatok és filmek és úgy tűnik, hogy egy újabb karakter kerülhet a reflektorfénybe. A legendás The Howard Stern Show névadó, showman legendája, Howard Stern ugyanis mintha véletlenül elkotyogta volna a következő munkáját, állítása szerint a Marvellel közösen egy Doctor Doom projekten ügyködnek. Olyannyira komolynak tűnik a dolog, mivel egy beszélgetés során még arról is lehullott a lepel, hogy Robert Downey Juniortól kért tanácsot ez ügyben.

Az ominózus információ kifecsegése akkor történet meg, mikor a Fantasztikus Négyes kapcsán bedobták a gonosztevő nevét. Hiszen mindenki tudja, hogy a Fantasztikus Négyes egyik ősellensége az nem más, mint Victor von Doom, vagyis Doctor Doom. Ez a képregénykarakter már korábban is feltűnt a nagyvásznon, de akkor nem aratott akkor sikert, köszönhetően a kevésbé jól kifundált történetnek és a megvalósításának. Ezáltal minden rajongó abban reménykedik, hogy a Marvel Studios leszállít végre egy remek Fantasztikus Négyes alkotást, most, hogy visszaszerezték a megfilmesítési jogokat.

Nem volt épp szerencsés a helyzet tehát Howard Stern számára, aki a Show alatt a műsorvezető-társainak mondta el, hogy egy Doctor Doom projektbe kezd bele hamarosan, miközben úgy tűnt, nem igazán van elragadtatva ettől.

„Átszaladtunk a menetrenden és ez szívás lesz. Mondtam, hogy meg fogom csinálni Doctor Doomot. Ez a lényeg. Higgyétek el, nagyon szerencsétlennek érzem magam emiatt… Felhívtam Robert Downeyt, Jr.-t, és színészi technikákhoz kértem tanácsot tőle.”

Stern utána egy titokzatos "Jon" nevű személy telefonszámát is elkérte, akiről egyes rajongók úgy vélik, hogy Jon Favreau lehet, maga a Vasember rendezője. Némi hitelt ad a feltételezett kiszivárgásnak, hogy Stern megjegyzései a projekt csúszásáról szólnak, ami már benne van a pakliban, miután a Spider-Man: No Way Home rendezője, Jon Watts került a Marvel Studios Fantasztikus Négyes film élére, de a kilépése kétségtelenül hatással volt az ütemtervre. A kiadó pedig várhatóan csak az év végén nevezi meg a helyettesét legkorábban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!