LoL: Megállították a Démon Királyt, oda a történelmi sorozat

LoL: Megállították a Démon Királyt, oda a történelmi sorozat

Az MSI-on már látszódott, hogy a legendák is képesek vérezni, de az LCK-ban a legutóbbi fordulóig még kitartott a lendülete a rekordernek.

Már 2021-ben megvillantotta oroszlánkörmeit a fiatal titánokat Faker köré tömörítő T1, azonban a világbajnokságon egy elképesztő Bo5-ben alulmaradtak a DWG KIA ellen. 2022-re Zeus váltotta le Cannát, a T1 meg rálépett arra az ösvényre, amely a halhatatlanságot jelenti számukra. Zsinórban 18 alapszakaszmeccset nyertek meg az LCK tavaszi szezonjában, majd könnyedén behúzták a rájátszásban a két Bo5-ös párharcukat is. Ezek után bajnokesélyesként eljutottak az MSI-döntőbe, ahol végül az RNG állította meg őket egy mindent eldöntő ötödik meccsen. Ez a kissé váratlan vereség nem törte meg Fakeréket, a nyári LCK-t négy győzelemmel nyitották, majd jött a Kwangdong Freecs akik végül megszakították a történelmi menetelést.

Kwangdong Freecs vs T1 (2-1)

Korea az egyik olyan régió, ahol Bo3-akat játszanak végig az alapszakaszban. Ennek köszönhetően két győzelmet kell szerezni ahhoz, hogy a tabellán plusz egy pont kerüljön a csapat neve mellé. Ugyan a T1 1-1 meccset veszített már tavasszal is, teljes szériát nem buktak el. Tegnap a Teddy vezette Kwangdongnak sikerült az, ami idén még egyetlen LCK-csapatnak sem. 0-1 után két szoros összecsapáson ledöntötték a T1 Nexusát, ezzel megérdemelten szerezték meg a "királyölő"-rangot. Külön figyelmet érdemel a KDF lövésze, aki 2020-2021-ben még Faker csapattársa volt a T1-ban, azonban igazán nagy sikereket nem értek el együtt. Ennek is köszönhető, hogy tavaly novemberben az Afreeca Freecs csapatában kötött ki az ADC, aki tegnap visszavághatott a tavaszi szezonban elszenvedett 0-3-ért a Démon Királynak és fiatal társainak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a T1 hány vereséggel zárja a nyári LCK-alapszakaszt?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.