LoL: A tárgy amiről megfeledkezett a közösség

LoL: A tárgy amiről megfeledkezett a közösség

A közösség mintha elfelejtette volna, hogy létezik ez a tárgy.

A közösség tárgyválasztása nagyban függ az adott metától. Attól függően, hogy épp milyen tárgyakat és hősöket alakítanak át, változik egy-egy build népszerűsége. Minden patchben néhány tárgynak módosulnak az értékei, ez a 12.13-as patchben sem lesz másképp.  Az utóbbi időben nagyon keveset választják az egyik mitikus tárgyat - amelyet elsősorban a tankos támogatók használnának -, ennek ellenére a következő frissítés során nem fog változni.

Ez nem más, mint az Egyenlepel (Evenshroud). A tárgy 200 életerőt, 20 képességgyorsítást, 30 páncélt, valamint varázsellenállást biztosít. Passzívja, az Utóizzás, amitől egy hős mozgásképtelenné tétele után vagy mozgásképtelenség elszenvedésekor a célpont és minden hozzá közeli ellenséges hős 4 másodpercig 9%-kal nagyobb sebzést szenved el.

Elsősorban azok a támogatók használják, akik a tankosságukra és a tömegirányításra támaszkodnak. Több hősnél is az a tendencia rajzolódik ki, hogy a győzelmi aránya magasabb Az iron solarik medáljánál, ám ez az érték csalóka, mert sokkal kevesebb alkalommal is választják az Idézők szurdokában. Sok szituációban nagyobb hatása van a harcokra a pajzsnak, amit az Iron solarik ad, így platinum felett általában inkább azt építik.

Az egyik hős, akinél viszonylag sűrűbben előfordul az Amumu, de nála sem elsődleges választás. Arról nem is beszélve, hogy csak támogatói szerepkörben érdemes vásárolni, ami még mindig sokkal ritkább, mint amikor a dzsungelben szerepel. Supportként 12.84%-ban kezdenek vele, majd Tüskevértet és Fagyos szívet vásárolnak utána. Azonban az elsődleges mitikus tárgy nála is az előbb említett Locket of the Iron solari, amit közel 24%-ban választanak.

Ahol viszont lényegesen többször választják, az az ARAM játékmód. Itt már rendszeresen találkozhatunk vele olyan hősökön, mint Leona, Nautilus, Blitzcrank, Rell, Maokai, Thresh, Alistar vagy Taric például. Az egyösvényes játékmódban egymás közelében állnak az ellenfelek, így nagy eséllyel sokszor aktiválódik a passzívja, amitől az egész csapat nagyobb sebzést oszt az ellenfeleknek.

Te szoktad vásárolni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megszoktad vásárolni az Egyenleplet?

  • 14 %
  • 36 %
  • 32 %
  • 14 %
  • 4 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.