Fotókon a Vaják 3. évadának csatája, ami egy fontos esemény közeledtét jelzi

Fotókon a Vaják 3. évadának csatája, ami egy fontos esemény közeledtét jelzi

Nincs olyan helyszín, ahol ne lennének lesifotósok, viszont az alábbi tartalom elég beszédes, így spoilereket is tartalmazhat.

Általában nem tulajdonítanak nagy jelentőséget az internetre felkerülő forgatási képekről, már amit nem a stáb tagjai pakol ki hivatalos formában, de a The Witcher harmadik szezonjának kapcsán a rajongók rögtön tudták, hogy mi a dörgés.

A Netflix sorozata igyekezett hű maradni a Andrzej Sapkowski regényeihez és éppen ezért jöttek rá gyorsan a szemfülesek, hogy a kamerák előtt akciózó színészek mit szeretnének életre kelteni. Ahogy egyre jobban belemerülnek a gyártásba, úgy lesz egyre könnyebb dolgozó a fotósoknak. A Redanian Intelligence ki is használta ezt és megosztott jó néhány képet a Vaják, jobban mondva a The Witcher harmadik évadából. A felvételeken Geralt látható egy tengerparton, miközben Vilgefortz ellen harcol. Ez pedig arra utal, hogy A megvetés ideje című regény egyik nagy csatajelenetét rögzítették. Nagyobb küzdelemre már volt példa a sorozatban és elég látványosra sikeredtek, szóval csak reménykedünk benne, hogy ismét egy impozáns harcot sikerül majd összehozniuk.

A forgatási képek spoileresek lehetnek, így csak saját felelősségre kattints a galériára a megtekintésükhöz:


Képek forrása: Redanian Intelligence: The Witcher Twitter

Tekintettel arra, hogy a The Witcher második évadának nagy részét A megvetés ideje eseményei ihlették, nem nehéz kitalálni, hogy a folytatásban is ebből merítenek a készítők és alighanem Geralt és Vilgefortz párharca megfelelő kikapcsolódást nyújt majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!