Randy Mega-Karen módba kapcsol az új South Park filmben

Randy Mega-Karen módba kapcsol az új South Park filmben

A Streaming Wars második felvonásában a Marsh család feje sétáló sorscsapássá változik. 

A South Park alkotóinak számító Trey Parker és Matt Stone nagyon tud valamit, ugyanis mesterművük idén ünnepli 25-ik születésnapját, továbbá tavaly kötöttek egy 900 millió dollár értékű szerződést a VivacomCBS vállalattal, így még legalább 5 évadra számíthatunk a sorozatból. Ezen kívül az üzlet tartalmaz tíz, Paramount+-ra érkező filmet is, melyek közül a Post Covid és a The Return of Covid tavaly debütált, pár hete pedig megérkezett a The Streaming Wars

A készítők története egyébként remek allegóriaként szolgál a streaming platformok háborújáról úgy, hogy tulajdonképpen az alaphelyzet szerint szárazság és vízhiány sújtja South Parkot és környékét, mivel a Medvedisznóember elkanászodott. A jelenség miatt Denver városa korlátozza a vízfogyasztást (Ismerős a szitu nem? - a szerk), Randy persze tesz az egészre, Stan és barátai megpróbálnak hasznot húzni a helyzetből, Cartman meg, nos ő szilikon melleket csináltat magának. A The Streaming Wars második felvonása július 13-án jelenik meg és az előzetes alapján a Marsh család feje mekaful Karen módba megy át. 

Sajnos hazánkban a Comedy Central nem tűzi műsorra az epizódot és csupán a sorozat új évadát követhetjük nyomon, viszont a Paramount+ legutóbbi sajtóközleménye alapján idővel a nemzetközi piacon is elérhetővé teszik ezeket a különkiadásokat. Elképzelhető, hogy a Magyarországon is elérhető Paramount Network TV csatornán debütálnak majd a filmek, de benne van a pakliban hogy a régiónkban idén debütáló SkyShowtime streaming szolgáltatáson lesznek elérhetőek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!