LEC: Vizicsacsiék az egyetlen európai világbajnok ellen bizonyíthatnak

LEC: Vizicsacsiék az egyetlen európai világbajnok ellen bizonyíthatnak

A valódi (?) szupercsapat próbálja megkaparintani a győzelmet Csacsiék elől.

Zsinórban három győzelem után szenvedett vereséget az Astralis, ugyanis a Rogue által felépített taktikát nem tudták időben megtörni. Larssenék ellen a kisebb pofon belefért, rengeteget tanult ebből a mérkőzésből a dán csapat ötöse és az edzői stáb is. Vizicsacsi a mai nap az európai League of Legends valaha volt legeredményesebb klubjával, az egyetlen EU LCS/LEC-ből delegált világbajnokkal, a Fnatic együttesével találkozik az Idézők szurdokában. Az összecsapás élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

Astralis vs Fnatic (21:00-tól)

Amennyire jól teljesített a Fnatic a tavaszi szezonban, annyira lassan indulnak be a nyáron. Az elmúlt héten simán kikaptak a MAD Lionstől, majd egy 55 perces adok-kapokban tudtak csak felülkerekedni a Team BDS-en. Ilyen előjelek mellett lehet bizakodni az Astralis rajongóinak, mivel Csacsiék csak a G2-tól és a Rogue-tól kaptak ki eddig, avagy a tavaszi döntő két szereplője tudta csak őket megállítani. Sem Upset, sem Hylissang nem képes hozni ugyanazt a formát, amelyet néhány hónappal ezelőtt megszoktak tőlük, így JeongHoon jelenléte miatt jó esély van arra, hogy agresszív 2v2-kbe kényszerítik bele a veterán duót.

A magyar LoL-legenda felső ösvényen Wunderrel akasztja össze virtuális bajuszát, akciódús 1v1-re lehet számítani, ha "carryképesebb" hősök kerülnek a kezeik közé. Wunder előző két meccsén simán kikapott Armuttól, majd nem tudott mit kezdeni Agresivoóval sem, ami mutatja, hogy jelenleg ő sincs bombaformában. 

LEC 2022 Summer Split - 6. nap menetrendje

18:00-tól Team BDS vs Misfits Gaming

19:00-tól Team Vitality vs SK Gaming

20:00-tól Rogue vs EXCEL

21:00-tól Astralis vs Fnatic

22:00-tól MAD Lions vs G2 Esports

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted behúzzák Csacsiék a Fnatic elleni Bo1-et?