A Netflix készít sorozatot a Horizon videójátékból, de nem bonyolították túl a címét

A Netflix készít sorozatot a Horizon videójátékból, de nem bonyolították túl a címét

Lemenőben a Netflix renoméja, de az ilyen ötletekkel, mint hogy képernyőre viszik a Horizon videójáték világát, akár még vissza is kapaszkodhatnak.

Szemfülesek kiszúrták egy kanadai, rendezőket tömörítő holnapon a Guerilla Games által megalkotott Horizon sorozatot, ahol továbbá a projekthez kapcsolódó 27 stábtag neve is szerepel. Gyorsan feltűnt a rendező asszisztens személye is. Jack Boem például az Amazon által berendelt The Boys-on segédkezett korábban, de legutóbb a Resident Evil-filmen is dolgozott.

Először májusban derült ki, hogy lecsaptak erre a címre is és szeretnék elkészíteni a Horizon sorozat verzióját. A Sony által bemutatott PlayStation Business Briefing során a vállalat felfedett jó néhány nem PlayStation projektet. Ezek közé tartozott egy God of War sorozat az Amazonnál és egy Gran Turismo film. A Horizon kalandjait feldolgozó alkotásra pedig a Netflix vetette ki a hálóját.

A sorozat további részleteiről Jeff Grubb számolt be. A Grubb Snax videóshow egyik epizódjában azt állította, hogy a sorozat két idősíkon játszódik majd. Az egyik vonal azt dolgozza fel, hogy miként vált olyanná a világunk, mint amit a játékban meg lehetett ismerni, míg a másik az pont a gépek által uralt jelenben veszi fel a fonalat. A legnagyobb különbség viszont egyértelműen az lesz, hogy a készítők nem Aloy történetét szeretnék elmesélni újra, hanem egy másik szereplő köré építenék fel a sztorit. Arról nincs információ egyelőre, hogy a videójátékban megismert karakterek visszaköszönnek-e bármilyen formában a sorozatban, de azért mindig nagy durranás, ha 1-1 közkedvelt személyt ilyen módon is megjelenítenek. A Netflix égisze alatt készülő projektet majd Horizon 2074 címen kell keresni a megjelenését követően.

Eközben a játékok világában a Horizon Forbidden West az év elején csalt mosolyt a rajongók orcájára. A még be nem jelentett bővítéseket leszámítva Aloy következő kalandja a Horizon: Call of the Mountain névre hallgat majd. Ez lesz PlayStation VR2 headset egyik nyitó, sláger címe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!