McFarlane akciófigura kollekciója felfedte Black Adam főellenségét is

McFarlane akciófigura kollekciója felfedte Black Adam főellenségét is

A főszereplőn kívül jó néhány karakter kicsinyített mását is meg lehet csodálni a galériába.

Talán nem lövünk mellé, ha azt állítjuk, 2022 egyik legjobban várt DC filmje a Dwayne "The Rock" Johnson által megformált Black Adam. Miután kijött már a szinkronos előzetese is, sokan tényleg tűkön ülnek, mert szeretnék végre látni milyen sztorit kerekítettek a szuperhős köré, akinek hasonló képességei vannak, mint Supermannek és Shazamnak, bár nem feltétlenül a jóra használja erejét. Sok esetben ábrázolják jó szándékú, mégis pusztító emberként.

Sajnos a rajongóknak várniuk kell még, mivel a film csak késő ősszel kerül a mozikba, de ez nem állítja meg a marketinggépezetet. Sok esetben az ilyesfajta filmek mellé egy adag egyéb terméket is előállítanak és ezekkel igyekeznek fokozni a hype-ot. Most sincs ez másként, kiadtak ugyanis egy adag, a filmben is látható szereplőkről mintázott akció figurát, azonban a kollekció tartalmazza a mozifilm főgonoszát is.

A Todd McFarlane játékok nagyjából 18 centiméter magasak és Black Adam mellett további karaktereket is meg lehet csodálni. A filmben még nem látott főellenségről viszont most úgy tűnik lehullik a lepel, hiszen a galériában megcsodálható Sabbac is:


Kattints a képre a galéria eléréséhez

Persze nem csak őket kicsinyítették le, a felhozatalban még ott van Hawkman, Cyclone és persze Doctor Fate is. Mivel ezen karakterek esetében egy az egyben a filmben látott külsőt kapták a kis figurák, ezért szinte biztos, hogy Sabbac is így tűnik majd fel a vásznon. Persze sosem lehet tudni milyen csavart tartogatnak esetleg a rajongók számára a készítők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!