Már magyarul is nézhető a Black Adam előzetese

Már magyarul is nézhető a Black Adam előzetese

Az alkotás október végén kerül a mozikba és biztosan állíthatjuk, hogy egy nem mindennapi szuperhősfilm lesz. 

A DC-moziverzum rajongói erős hónapok elé néznek, ugyanis három alkotás is érkezik a Batgirl, a Shazam 2 - Az istenek haragja, illetve a Dwayne Johnson főszereplésével készült Black Adam személyében. Utóbbi alkotás azért is ígérkezik különösen izgalmasnak, mivel a karakter alapvetően nem éppen egy ma született bárány, inkább az a típus, aki előbb öl, aztán kérdez. A film egyik producere korábban azt nyilatkozta, hogy a mozinézők kedvéért egyáltalán nem fogják családbaráttá tenni Adamet így egy komor és brutális élményre számíthatunk. 

A film egyébként pár hete jelentkezett az első előzetessel, melyben megismerhetjük az alapkonfliktust, miszerint Adamnek választania kell, hogy a világ megmentője, vagy elpusztítója lesz. A kedvcsinálóban feltűnik Aldis Hodge Hawkmanje, Noah Centineo Atom Smasherje, illetve Pierce Brosnan is Doctor Fate-ként. Ha lemaradtatok volna az előzetesről, azt az alábbi videóban, már magyar nyelven is megtekinthetitek. 

A Warner Bros. iparági pletykák alapján nagy reményeket fűz a projekthez, mivel a DCEU jelenleg sztár nélkül lóg a levegőben és nem tudni, kik öltik fel leközelebb a két legnépszerűbb hősnek számító Batman és Superman köpenyét. Persze a stúdió nem erre a két lapra rakott fel mindent és jövőre érkezik a Kék bogár, továbbá a botrányok közt vergődő Aguaman 2 és a The Flash is, viszont nagyon kellene egy jó sajtóval rendelkező húzónév a franchise-ba. Talán Dwayne Johnson lesz az? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!