Kiöltözve csődülnek a fiatalok a Minyonok 2-re, de egyre több mozi nem engedi be őket

Kiöltözve csődülnek a fiatalok a Minyonok 2-re, de egyre több mozi nem engedi be őket

Egy újabb TikTok őrületnek köszönhetően ünneplőben jelennek meg a fiatalok a mozikban, hogy megtekintsék Gru új kalandját, egyes helyekről viszont kitessékelték őket és van ahol tiltják az ilyen öltözéket.

Hol máshol terjednének a "fantasztikus" kihívások és ötletek, mintsem a TikTok platformján. Igyekszik maga a platform is fellépni a túlságosan veszélyes trendekkel szemben, de sajnos egyes elképzelések még így is átmennek a rostán. Most éppen a #GentleMinions hozta lázba a felnövekvő generáció egyes tagjait, de ennek apropóján szerencsére csak kiöltöznek a fiatalok és úgy mennek el megnézni a Minyonok: Gru színre lép filmet.

@bill.hirst #fyp #minions #banana original sound - billh

Ezzel alapvetően semmi probléma nem lenne, de aztán kiderül, hogy mégis. Egyre több mozi ugyanis nem csak, hogy neheztel az ilyen ruhában érkező személyekre, de egyenesen meg is tiltja nekik, hogy megnézzék a vetítést. Egy édesanya például a közösségi médiában panaszolta el, hogy a fia és egy barátja (mindketten 13 évesek) délután jegyet vettek a filmre és, mint sokan a TikTokon, szórakozásból öltönyt/nyakkendőt véve szerették volna végig élvezni az új alkotást. Elmentek ugyan a moziba, de ott azzal szembesültek, hogy nem mehettek be a viseletük miatt.

Ez alighanem annak köszönhető, hogy egyesek többedmagukkal érkeztek meg a mozikba és a film végére ordenáré nagy rendetlenséget hagytak maguk után, emellett az üzemeltetők elmondása alapján nem nagyon tudtak normálisan viselkedni ott tartózkodásuk alatt – egyes nézők is arra panaszkodtak, hogy nem igazán tudták miattuk normálisan megnézni a filmet. Ennek hatására egyre több mozi úgy van vele, hogy a kiöltözött fiatalokat inkább nem engedik be, mert nem szeretnének hasonlóan járni. Azt sem veszik figyelembe, ha kevesen vannak az érkező fiatalok és tényleg eszük ágában sem lenne randalírozni.

A Minyonok: Gru színre lép egyébként tényleg tarol, az első hétvégéje alatt 200 millió dollárnál is többet hozott a konyhára. Öltönyben viszont lehet, hogy nem érdemes megpróbálni megnézni, mert lehet hoppon marad az ember.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!