Hirdetés

Twitch: Top 10 legnézettebb magyar streamer júniusban

Alaposan megtolta a listavezető számait a Summer Game Fest.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Megkerülhetetlen tény, hogy június legnagyobb videójátékos eseményének a co-streamelése elképesztő nézettséget generált a Twitch magyar királyainak, a WeAreTheVR-csatornának. Nemcsak róluk szólt azonban az elmúlt hónap, hanem a többi tartalomgyártóról, akik saját anyanyelvükön hozzák el a szórakoztató, érdekfeszítő és színvonalas közvetítéseiket a rajongók legnagyobb örömére. Az alábbiakban az elmúlt hónapnak, avagy 2022 júniusának 10 legnagyobb nézettségét generáló magyar Twitch-streamjét találod meg!

10. Crappa (43 039 óra nézettség)

156 órán keresztül követhették a nézők élőben Crappát, aki főleg Fortnite-tal és Fall Guysszal ütötte el az időt. Június 30 napjából 26-ot töltött közvetítéssel, a csúcsot a június 5-i maratoni adás jelentette, amikor átlagosan 400-nál is többen nézték.

9. TsBlackii (58 397 óra nézettség)

A régió legnagyobb Katarina-mainje természetesen League of Legendsben teljesedett ki, de néha becsúszott egy kis Fall Guys és Fortnite is. "Csak" 92 órát streamelt, de átlagosan 633-an követték figyelemmel csatornáján az eseményeket.

8. esport2tv (59 693 óra nézettség)

Az MSI 2022 után kicsit visszaestek Magyarország legnépszerűbb e-sportcsatornájának számai, de a top 10-ből ennek ellenére nem esett ki. Az LEC 2022-es nyári szezonjának mérkőzései minden pénteken és szombaton pörögnek a streamen, érdemes követni az eseményeket, ugyanis van magyar érdekeltség, Vizicsacsi az Astralis mezében próbálja meg kiharcolni a rájátszást.

7. yeahunter (59 861 óra nézettség)

Nem sok olyan magyar streamer van, aki a variety-kategóriában népszerűbb lenne nála. Ha szeretitek a változatosságot, akkor yeahunternél biztosan nem csalódtok majd. A 177 közvetített órából a legtöbbet a Diablo Immortallal töltötte, közel egy teljesen napot (23 órát és 15 percet).

6. mirageeputo_ (68 186 óra nézettség)

Balazsin Bence az egyik legnagyobb nyertese az elmúlt hónapnak, közel 80%-kal megnövelte a nézett órák számát, amelyben óriási szerepet játszott az F1 22 megjelenése. A világ legnézettebb autósportjának virtuális változatát maratoni hosszúságú streameken keresztül közvetíti lelkes nézőinek, akik nem tudnak betelni a száguldás látványával.

A következő oldalon június öt legnépszerűbb magyar Twitch-csatornáját találjátok meg!

Te melyik platformon nézed a legtöbb élő videót?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés