Az EA megemelte a TOTS játékosok maximális árát a FIFA-ban

Az EA megemelte a TOTS játékosok maximális árát a FIFA-ban

Egy újabb lépés a kiadótól, ami elnyerte a rajongók tetszését vagy mégsem.

A közösség tagjai lettek figyelmesek arra, hogy az EA a legtöbb Team of the Season lap maximális árát 80 ezerről 120 ezer coinre emelte a FIFA 22-ben. Azt már talán mondanunk sem kell, hogy ez elég bosszantó dolog a játékosok számára, hiszen bizonyos SBC-khez TOTS vagy TOTW kártyák szükségese. Úgy tűnik továbbá, hogy az EA elégedetten figyeli eseményeket. Az ártartományok kiterjesztése elvileg azért történt, hogy megelőzzék a piac teljes kihalását, de mint kiderült, ezzel egyáltalán nem oldják meg a problémát. Az EA-nak tehát nem úgy kívánja megoldani a problémát, hogy eltávolítja a követelmények vagy újabb TOTW SBC-ket adna hozzá a játékhoz.

Nem titok, hogy pont azt szeretnék elérni, ha elnéptelenedne a FIFA 22-es market. A céljuk a tavalyi évhez hasonlóan az, hogy a ciklus végére teljesen lenullázzák a piacot az arra érdemes speciális kártyáktól, hogy rávegyék az embereket a FIFA 23 megvásárlására.

Ez egy olyan körforgás, ami úgy látszik sosem bukik meg, hiszen minden esztendőben a nyár kezdetével szép lassan kihal az ősszel megjelenő futballjáték közössége. Szinte mindenki a következő játékra koncentrál és a legtöbben nem restek újra és újra elölről kezdeni a csapatukat felépíteni a nulláról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!