LoL: 120 meccset fillelt rankeden, ezeket a szerepköröket sorsolta neki a rendszer

Vannak olyan játékosok, akik helyettetek próbálják ki az autofill-rejtelmeit.

A Riot Games évekkel ezelőtt bevezette, hogy a League of Legends-játékosok már a hőskiválasztási és -tiltási fázis előtt eldönthetik, hogy milyen szerepkörben szeretnének megmérkőzni ellenfeleikkel az Idézők szurdokában. A top, jungle, mid, adc és support mellett van azonban egy Jolly Joker-kategória, amely egyszerre fedi le a teljes spektrumot. Ez az autofill, avagy az az opció, amikor teljes mértékben rábízza magát az idéző a rendszerre, így nem ő hozza meg a döntést a szerepkörét illetően. Az alábbiakban egy olyan LoL-os tapasztalatait ismerhetitek meg, aki ebben a rangsorolt szezonban 120 alkalommal választotta az automatikus feltöltést.

120 autofill eredménye jelenleg Gold 1-ben

  • 61 Jungle
  • 25 ADC/bot
  • 22 Support
  • 9 Top
  • 3 Mid

Az összes lejátszott mérkőzés több, mint 50%-ában úgy döntött a rendszer, hogy a legkevésbé népszerű szerepkörrel jutalmazza meg a játékost, vagyis bedobja őt dzsungelesnek. Ha valaki középső ösvényről szeretne carryzni, akkor az autofillt, inkább engedje el, mivel túl sok mid-main van jelenleg a rangsorolt mezőnyben. Egy Bronz 4-játékos szintén automatikus kitöltést választott 110 meccsen, a rendszer egyetlen alkalommal sem (!) dobta őt be midesnek, cserében 59-szer mehetett erdőbe szörnyeket pusztítani.

Ha szeretnétek haladni a létrán, akkor mindenképpen találjátok meg a fő szerepkört, amelyben ki tudtok teljesedni. Magasabb ELO-ban már érdemes off-role-t is gyakorolni, mivel egyre kevesebb a játékos, amiből összesorsolja a rendszer a csapatokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik szerepkört részesíted előnyben?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.