A Stranger Things alkotói élőszereplős Death Note sorozatot készítenek a Netflixre

A Stranger Things alkotói élőszereplős Death Note sorozatot készítenek a Netflixre

A Duffer-testvérek új stúdiója ráadásul több más projektet is bejelentett. 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Duffer-testvérek örökre beírták magukat a televíziózás történetébe a Stranger Things sorozattal, melynek legújabb felvonásának fináléja pár napja került fel a Netflixre. A felhasználók annyira rápörögtek az utolsó két részre, hogy a platform sok régióban szó szerint összeomlott, mindez azonban nem gátolta meg a rajongókat és a széria ismét nézettségi rekordot döntött. 

Az alkotók egyébként nagyjából olyan helyzetben vannak, mint David Benioff és D.B. Weiss a Trónok Harca hatodik évada körül, azaz nagyjából bármit megcsinálhatnak, amit szeretnének. A mostanában gyengélkedő Netflix valószínűleg tisztában van ezzel és nem szeretné elveszíteni az aranytojást tojó tyúkjait, ezért minden bizonnyal a Dufferék elé toltak egy kitöltetlen csekket és egy több évre szóló szerződést. A páros nem is agyalt sokáig az ajánlaton a Deadline értesülései szerint és a pénzből saját gyártócéget alapítottak Upside Down Pictures néven és több projekttel is elkötelezték magukat a szolgáltató mellett. Az egyik legizgalmasabb mű nem lesz más, mint a kultikus státuszban lévő Death Note anime élőszereplős adaptációja, ami remélhetőleg jobban sikerül, mint az alábbi videóban szereplő legutóbbi próbálkozás. 

A Duffer-testvérek további tervei közt szerepel még Stephen King 1984-ben megjelent, A Talizmán című regényének sorozatos feldolgozása, A Sötét Kristály – Az ellenállás kora alkotóival egy teljesen új, eredeti széria, továbbá a manapság sokszor címlapra kerülő Stranger Things spin-off, illetve egy a Hellyel lefelé mitológiájára fókuszáló színdarab is. Úgy hiszem, mindkét fél elégedett lehet az üzlettel, a Netflix így ismét halálra keresheti magát, a két szerző pedig minél többet adhat magából a világnak. Szerintetek? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek sikeresek lesznek Dufferék projektjei?

  • 40 %
  • 20 %
  • 40 %