Ellentétben a Netflixszel, a Disney+ köszöni szépen remekül van

Ellentétben a Netflixszel, a Disney+ köszöni szépen remekül van

Te elő fogsz fizetni a Disney+-ra?

Nem gondoltuk volna, hogy ezt valaha leírjuk, de a Netflix bajban van. És akkor még finoman fogalmaztunk. Mély szakadékba zuhant a vállalat, egyetlen nap alatt 54 milliárd dollárt veszítettek a tőzsdén, miközben a 2022 első negyedévére jósolt 2,5 milliós növekedés az előfizetők oldaláról elmaradt, a növekedés helyett veszítettek 200 ezer előfizetőt.

A bajt csak még jobban tetézi, hogy közben az ellenfelek egyre erősödnek. Ilyen például a Disney+ is, ami néhány hét múlva már Magyarországon is elérhető lesz. Ennek örömére pedig most kedvezményes áron fizethetünk elő a Disney szolgáltatására.

A hercegnők, szuperhősök és fénykardok birodalmában remekül alakulnak a dolgok. Míg a Netflix felhasználókat veszített, addig ők újakat nyertek, nem is keveset. A cég 5,2 millió új nézőt várt az év első negyedére, amit magasan túlszárnyaltak és végül 7,9 milliós növekedést tudhatnak magukénak.

Apró szépséghiba, hogy a pénzügyi növekedés mégsem érte el a jósolt szintet, a 20,05 milliárd dolláros bevétel helyett "csak" 19,25 milliárdosat sikerült elérniük, ami a részvényeik árfolyamán is megmutatkozott. Az összkép mégis sokkal derűsebb, mint a Netflix oldalán, a nyáron pedig új országokban válik majd elérhetővé a Disney+, ami valószínűleg még nagyobb sikert eredményezhet majd számukra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te elő fogsz fizetni a Disney+-ra?

  • 56 %
  • 44 %