Előregisztrációs előfizetői akcióval rukkolt elő a magyar Disney+

Előregisztrációs előfizetői akcióval rukkolt elő a magyar Disney+

A hazánkban hamarosan induló streaming platform 8 hónap áráért kínálja az éves csomagot.

A koronavírus világjárvány hatására az elmúlt néhány évben rendesen megszaporodtak a streaming szolgáltatók és a nagyobb médiavállalatok folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél nagyobb szeletet szakítsanak ki a piacból. Attól függetlenül, hogy a több mint 10 éve indult Netflix továbbra is őrzi népszerűségi koronáját, 2022 eddig nem feltétlenül alakult a tervek szerint a vállalat számára, ugyanis a pár hete közzétett negyedéves jelentés alapján 200 ezer előfizetőt veszítettek az első néhány hónapban, amire még nem volt példa fennállásuk óta. 

A Netflixtől való tömeges elfordulás egyik legnagyobb nyertese egyébként egyértelműen a Disney+, ami idén hatalmas fejlesztésekbe és terjeszkedésbe kezdett, ennek köszönhetően pedig június 14-én hazánkba is megérkezik. A debütálás apropóján a platform nemrég előregisztrációs akciót hirdetett és az érdeklődők kedvezményes áron juthatnak hozzá az éves előfizetői csomaghoz.  Alap esetben a szolgáltatás díja 2490 forint havonta és 24900 forint évente, most viszont 19800 forintért, azaz 8 hónap áráért kapunk 12 hónapot. Az ajánlatot a hivatalos honlapon tudto 

A Disney+ egyébként különböző franchise-ok kollekciójából fog állni, így olyan sikerszériákat nézhetünk majd rajta, mint a Star Wars univerzumot bővítő Obi-Wan Kenobi és Mandalóri, a Marvel-moziverzumban játszódó Holdlovag és WandaVízió, de az induláskor elérhetőek lesznek a Pixar animációs alkotásai és a National Geographic lenyűgöző dokumentumfilmjei is. A katalógus nagyságát és az alkotások minőségét elnézve a Netflix mellett van félni valója a hazánkban szárnyaló HBO Maxnak is. Ti kipróbáljátok majd a Disney+-t? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti kipróbáljátok majd a Disney+-t?

  • 0 %
  • 25 %
  • 75 %