Nevetséges magyarázatot adott az EA a legutóbbi bakijukra

Nevetséges magyarázatot adott az EA a legutóbbi bakijukra

Te szereted az EA singleplayer játékait?

Emlékeztek még mit csinált az EA a múlthéten? Egyik Tweetjükkel óriási öngólt rúgtak, gyakorlatilag a saját játékaikat kezdték el lehúzni. Mindenki azonnal megharagudott rájuk, köztük a saját alkalmazottjaik, volt fejlesztőik is.

Közel egy teljes hetet kellett várni a cég válaszára, hiszen akkora volt a népharag, hogy ezt nem hagyhatták szó nélkül. Valamit mondaniuk kellett, bár most a mondandójuk hallatán, lehet jobban jártak volna, ha csöndben maradnak.

Az EA ugyanis egészen elképesztően gagyi és vicces magyarázatot talált a történtekre. Az USA Today információi szerint, az EA minden lehetséges eszközzel próbálta oltani a bejegyzés okozta tüzet, de nem működött. Megbeszéléseket, találkozókat hívtak össze a magukat megsértve érző fejlesztőkkel, akiket szintén próbáltak kiengesztelni, több-kevesebb sikerrel.

Ezt olvastad már?

A sztori legnevetségesebb része azonban mégis az, hogy az EA szerint az ő saját közösségi média profiljaikat teljesen amatőr, a videójátékok világán kívül álló személyek kezelik, akiket nem is ők foglalkoztatnak.

Természetesen benne van a pakliban, hogy az EA megbízott egy direkt ezzel foglalkozó céget és valóban nem ők alkalmazzák a különböző profilok kezelőit, de tényleg ennyire buták lennének? Tényleg olyan emberek kezébe adják magukat, akik még csak nem is konyítanak a játékokhoz? Vagy kamuznak és ezzel takaróznak vagy tényleg így van, de az biztos, hogy egyik lehetőség sem fest túl jó képet az EA gondolkodásáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted az EA singleplayer játékait?

  • 80 %
  • 20 %