Megjelenési dátumot kapott a Skull and Bones!

Megjelenési dátumot kapott a Skull and Bones!

A Ubisoft nem csak egy új előzetest mutatott, de játékmenettel is készült az érdeklődők számára. 

Az idei év talán egyik legjobban várt játéka a hányatatott sorsú Skull and Bones, amit lassan 10 éve fejleszt az Ubisoft. Az alkotás története még az Assasins Creed: Black Flag után kezdődött, amikor a stúdió úgy gondolta, hogy a kalózkodás megérne egy külön IP-t is, de ahogy ilyenkor lenni szokott, az évek csak teltek, a körülmények változtak, a kenyér is drágább lett, a munka meg folyamatosan csak elhúzódott. Pár éve azért jött némi reménysugár és kaptunk egy csontot a 2022-es megjelenéssel, az elmúlt pár hétben pedig felpörögtek az események és tegnap este végre valahára hivatalosan is bemutatkozott a Skull and Bones. A Ubisoft először is egy hangulatos kis előzetest tett közzé, ami után el kell döntenünk, hogy gyalogként élünk, vagy kalózként halunk meg? 

A kedvcsináló után következett az igazán izgalmas rész és a fejlesztők egy több mint hét perces játékmenet videóval rukkoltak elő. A történet szerint egy kitaszított bőrébe bújhatunk, aki egy hajótörés túlélése után elhatározza, hogy a valaha volt legnagyobb kalóz lesz, ehhez azonban végig kell verekednie magát az Indiai Óceán vérszomjas hierarchiáján. Alapvetően egyébként egy RPG elemekkel teletűzdelt MMO lesz, ahol nem csak a küldetések és a történet kapja a főszerepet, hanem a más játékosok elleni epikus tengeri csaták is. Testreszabhatóság tekintetében igen sok lehetőségünk lesz, a karaktertől kezdve a hajókon át a harcmodorunkig, a Ubisoft által kínált felfedezésre váró világ pedig nem csak hatalmas, de különféle szörnyekkel is tele van. 

A megjelenést tekintve, a játék November 8-án érkezik PlayStation 5, Xbox Series X/S, Stadia és Luna platformokra, továbbá PC-re az Epic Games Store szállítja. Ha a fenti előzetes és a gameplay videó elvarázsolt volna titeket, az előrendelés már elérhető az Ubisoft oldalán, a Standard Edition 60, míg a Premium Edition 90 euróba kerül. A két verzió közt annyi a különbség, hogy az előbbi csak a játékot tartalmazza, még utóbbival megkapjuk a The Ballad of Bloody Bones kollekciót, két extra küldetést, az artbook digitális változatát és a soundtracket, továbbá a Smuggler Pass tokent, amit a Prémium Battlepass feloldásában lesz segítségünkre. Első ránézésre egyébként nektek hogy tetszik a játék? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek egyébként hogy tetszik a Skull and Bones?

  • 78 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 22 %