Így nézne ki a League of Legends a Wild Rift hősmodelljeivel

Így nézne ki a League of Legends a Wild Rift hősmodelljeivel

Három karakternél kapcsolták be az "RTX ON"-t.

A Wild Rift és a League of Legends bár ugyanazokra az alapokra építkezik, de számos eltérés figyelhető meg a két játék között. A mobilverzió összességében nemcsak újabb, hanem más célközönséget is mozgat meg, így a fejlesztőknek és animátoroknak jelentős kihívásokkal kell megküzdeniük a mindennapokban. A karaktermodellek terén számos pozitív kritikát fogalmaztak már meg a "mobilos LoL kapcsán", ami felkeltette egy modder érdeklődését. Egy lelkes youtuber, Ryscu fogta Fishbait egyedileg készített hőskinézeteit, amelyeket Luluhoz, Fizzhez és Malphite-hoz készített, majd berakta a klasszikus League of Legendsbe. Az eredmény egészen elképesztő lett, mintha a hősök egyetlen mozdulattal új grafikus motor alatt mozognának az Idézők szurdokában!

Wild Rift Lulu -> LoL

Wild Rift Fizz -> LoL

Wild Rift Malphite -> LoL

Letisztultabbak, élesebbek és látványosabbak a Wild Rift karaktermodelljei, ami mindenképpen mutatja, hogy van hova fejlődnie a Riot Gamesnek a League of Legends tekintetében. A játékosok többsége nem utasítaná el, ha a kicsit megkopott grafikus motort egy újabb szintre emelné a programozócsapat, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a LoL sosem a látvánnyal hódított. A játékmenet, a kompetitív élmény, a fejlődés öröme és a siker együttesen érte el azt, hogy jelenleg nincs még egy olyan e-sportjáték a piacon, amely akkora tömegeket mozgatna meg, mint a több mint 10 éves League of Legends.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik hős a kedvenceid az alábbiak közül?

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.