Öt dolog, amit átvehetne a Wild Riftből a League of Legends

Öt dolog, amit átvehetne a Wild Riftből a League of Legends

Ezt a néhány remek megoldást nyugodtan átültethetnék a fejlesztők a LoL-ba is.

A Wild Rift és a League of Legends rengeteg dologban hasonlít egymásra, de az alapértelmezett platformokból fakadó eltérések miatt más a célközönség, amelyet meghódítottak. A Riot Games párhuzamosan fejleszti a két videójátékot, azonban itt van öt olyan remek funkció, amelyet bátran átvehetne a LoL a WR-ből!

1. Céhek, küldetések és jutalmak 

A Clashen kívül nincs jelenleg igazi motivációs erő arra, hogy a játékosok közösségekbe tömörüljenek. Egy guild-rendszer javíthatna ezen a dolgon.

2. Kívánságlista

Ennek köszönhetően a barátok tudnák, hogy mely hőskinézeteket szeretné az ismerős megszerezni, így az ajándékozás még hatékonyabban működhetne.

3. Barát és a legjobb barát

Azok a barátok bekerülhetnének egy külön kategóriába, akikkel rengeteg közös kalandot éltetek át. Ennek jutalma például, hogy normál meccseken egymás között lehetne cserélgetni a már feloldott hősöket, ha közös partiban játszotok.

4. Élhetőbb Eseménybelépős-rendszer

Jelenleg a LoL-on belül majdnem minden a folyamatos játékról, a grindolásról szól. A jutalmak mennyisége nem igazán kompenzálja a rengeteg befektetett időt, nem úgy, mint a WR-ben.

5. Azonnali kipróbálása a hősöknek

A Wild Riftben a boltban egyetlen mozdulattal kipróbálhatóak azok a karakterek, amelyek nem érhetőek el. Nem kell elindítani ezért külön módot, nem kell megvárni, hogy ingyenes legyen a hős.

Ti melyik elemet látnátok a fentiek közül a legszívesebben a LoL-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már valaha Battle Passt/Eseménybelépőt LoL-ban?