LoL: Bluerzor bombaformában, vezeti a spanyol ligát a Heretics

LoL: Bluerzor bombaformában, vezeti a spanyol ligát a Heretics

Nagyon jó látni, hogy a 23 éves srác még mindig képes dominálni a Szurdokot.

Folyamatosan pörögnek a mérkőzések Európa legnagyobb League of Legends-bajnokságaiban, így az LVP-ben is. A spanyol ligában a Team Heretics csapatát erősíti Subicz "Bluerzor" Dániel, a legeredményesebb magyar dzsungeles. A Nidalee és Lee Sin játékairól elhíresült veterán idéző remek teljesítményt nyújt a nyári szezonban, zsinórban öt megnyert mérkőzéssel a zsebében négy társával együtt vezetik a tabellát.

Összeállt a Team Heretics, Bluerzor a liga legjobb dzsungelese

Nem kezdődött rosszul a tavaszi kiírás a 2017-ben alapított klub számára, azonban a metaváltozásokat nem tudták jól lekövetni, így az alapszakasz végére lemaradtak a rájátszást érő helyezésekről. Bluerzorék azonban nem törtek össze, remekül felkészültek a következő kihívásra, avagy a nyári splitre. A 12.10-es LoL-patchben mesterségesen belassított játékmenet kifejezetten jót tett az iBo-Bluerzor-Zwyroo-Jackspektra-whiteinn ötösnek, akik az elmúlt hét mérkőzésükből hatot győzelemmel zártak. A statisztikák és a mutatott játék alapján abszolút a liga legjobbai között kell emlegetni Bluerzort, aki Viegóval, Wukonggal és Xin Zhaóval terrorizálja meccsről meccsre az ellenfeleket. Mivel csak három karaktert rotált eddig a magyar srác, lehetne kritizálni azért, hogy nem nagy a hősbázisa, de nem erről van szó. Egyszerűen olyan pickekkel bízza meg őt a csapat, amelyekkel frontvonalban harcolhat, mint a harcok elsődleges kezdeményezője.

Az alapszakaszban elért jó helyezés elengedhetetlen ahhoz, hogy könnyebb út vezessen Bluerzor számára az EU Mastersbe, ami az ERL-régiók legnagyobb tornája. Ha első helyen zárnak a Bo1-es szakaszban akkor a Play-In már garantált az EUM-en, ha a rájátszásban odaérnek a döntőbe, akkor rögtön bejutnak a főtáblára. Mindenképpen kövessétek a Team Heretics meccseit (a következő összecsapáson, július 3-án a KOI sztárcsapata lesz az ellenfél) és bíztassátok Bluerzort a cseten!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megnyeri a nyári alapszakaszt a Team Heretics?