Előzetest kapott a Genndy Tartakovsky kőkori animációs sorozatának folytatása

Előzetest kapott a Genndy Tartakovsky kőkori animációs sorozatának folytatása

A Primal címre keresztelt alkotás második évada július 21-én debütál az Adult Swimen.

A modern kori animációs filmek nagymesterének számító Genndy Tartakovsky nevét talán a legtöbben a Dexter laboratóriuma, a Pindúr pandúrok és a Samurai Jack, illetve a 2000-es évek elején futó Star Wars: Clone Wars sorozatok kapcsán ismerhetitek. A szakember kis szünet után 2019-ben új saját szériával jelentkezett, ami a Primal címet kapta és a történet középpontjában az ősember Spear, továbbá annak dinoszaurusz társa, Fang szerepel. Habár Tartakovsky korábbi művei zömmel gyerekeknek vagy fiataloknak szóltak, a szóban forgó alkotás témáját és ábrázolásmódját tekintve inkább idősebbeknek való, ugyanis nem csak a vér fröcsög benne a brutális összecsapások során, de olyan komoly témákat is boncolgat, mint a szerettek halála és az elvesztésük utáni tovább lépés.

A páros minimalista és kegyetlen kalandjai annyira jól sikerültek, hogy a készítők 5 Emmy-díjat zsebeltek be vele, így a második évad borítékolható volt. A folytatás szépen lassan a nyakunkon is van, ezért befutott egy rövid kedvcsináló, melyben megtudhatjuk, ezúttal mivel is kell megküzdeniük hőseinknek. Ezúttal sem lett elaprózva a forgatókönyv, számíthatunk például óriáscápára, egy bronzkori civilizációra, továbbá talán magára az ördögre is. Nem is húznám tovább a szót, következzen az előzetes!

A második évad előreláthatólag július 21-én debütál az Adult Swimen, később pedig felkerülnek a Magyarországon is elérhető HBO Max kínálatába. A streaming szolgáltatónak jól jön egy ilyen húzónév, nemrég ugyanis elég sok tartalmat eltávolítottak róla, továbbá az anyacég bejelentette, hogy beszűnteti az anyanyelvű projektek gyártását az európai kontinensen

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!