Stranger Things: A Metallica már egy duettet is lenyomott Eddie-vel!

Stranger Things: A Metallica már egy duettet is lenyomott Eddie-vel!

A zenekar szívmelengető módon állt be a Netflix sorozata mögé. 

A Netflix üdvöskéjének számító Stranger Things új évada zseniálisan sikerült és az utolsó részben Eddie Munson és az őt életre keltő Joseph Quinn akkorát alakított, hogy a rajongók a mai napig nem tértek magukhoz. Most egy kicsit átmegyünk spoilerbe, szóval aki még nem látta a részeket vagy a finálét, az olvasgasson inkább a filmes rovatunkban. Szóval ugye Eddie úgy próbálja meg elterelni Vecna és sleppje figyelmét, hogy féltve őrzött gitárjával eljátssza a Metallica - Master of Pupets című slágerét, ami felkeltette a zenekar figyelmét is. 

James Hetfield és társai egyébként igencsak felültek a hype vonatra, ugyanis tegnap felöltötték a Helfire Club pólót és a zenekar hivatalos TikTok, illetve Instagram oldalára feltöltöttek egy montázst, amiben beállnak Eddie mellé és együtt adják elő vele a dalt. A sorozat nézői persze egy emberként álltak be az alkotás mögé és közel 2 millió lájkot dobtak a felvételre, amit az alábbiakban tudtok megtekinteni. 

@metallica #duet with @netflix Eddie, this is for you! #StrangerThings #StrangerThings4 #MasterOfPuppets #EddieMunson #Netflix ♬ original sound - Netflix

Érdekesség, hogy a cikk írása közben a Duffer testvérek kiraktak egy videót Quinn-ről, miközben egy próba során eljátssza a szóban forgó dalt. A felvétel rövid úton robbantotta fel az internetet és a rajongók vasvillával, illetve  fáklyákkal követelik, hogy a készítők hozzák vissza a karaktert az ötödik évadban. 

Szerintetek van esély egyébként, hogy Eddig Munson visszatér a szériába, vagy esélytelen? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!