Stranger Things: Már a Metallica is reagált Eddie gitárszólós jelentére

Stranger Things: Már a Metallica is reagált Eddie gitárszólós jelentére

A metál életet ment, mint kiderült a Stranger Things negyedik évadjában.

A Stranger Things negyedik évada talán idén a Netflix egyik legnagyobb sikere. A kritikusok gyakorlatilag ódákat zengenek róla és a rajongók örömmel nézik meg a részeket, akár többször is. A pozitív vélemények pedig azt is magukkal hozták, hogy olyanok is elkezdték nézni a sorozatot, akiket eddig nem annyira fogott meg a történet. Ennek az egyik oka pedig az, hogy a készítők olyan jeleneteket raknak össze, mint amikor Eddie eltolta a Metallica-Master of Puppets c. számát. A dal azért ott van a legnagyobb metálzenék között és várható volt, hogy a dallam sokaknak cseng majd ismerősen. De arra még a készítők sem gondoltak talán, hogy ez a jelenet ilyen pozitív visszacsatolást kap. A rajongók imádták, sőt azóta már az is kiderült, hogy Eddie gitárja megvásárolható lesz, mégpedig limitált kiadásban.

Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor kis ráadásnak jön a Metallica reakciója, akik az Instagramon reagáltak Eddie Munson gitárszólójára. 

View this post on Instagram

A post shared by Metallica (@metallica)

"A Duffer testvérek mindig úgy választották a sorozat zenéjét, hogy annak súlya legyen a Stranger Things világában. Amikor megtudtuk, hogy a Master of Puppets is bekerül már alapból izgatottak voltunk. Viszont, amikor megláttuk, hogy a zenének milyen fontos szerepe van, az egész egy teljesen új szintre került."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!