Kiszivárgott az első Elden Ring DLC?

Kiszivárgott az első Elden Ring DLC?

Sokan vitatkoznak arról, hogy valós lehet-e a szivárgás, de a FromSoftware egyelőre nem szólalt meg.

A hihetetlenül népszerű, a játékosok és a kritikusok körében is osztatlan sikert arató Elden Ring jó eséllyel pályázik a 2022-es Az év játéka címre. Még mindig rengetegen játszanak a programmal, a rajongói bázis szinte minden közösségi platformon aktív. Vannak akik, hírességek másait készítik el a játékban, míg mások olyan parádésan játszanak, hogy azt a játék kiadója is elismeri és jutalmazza.

A kérdés már csak az, hogy mikor folytatódhat az Elden Ring? Egy második részre még valószínűleg sokat kell várnunk, ha egyáltalán lesz második rész, hiszen a Bloodborne például a mai napig nem kapott folytatást, pedig annak is sokan örülnének.

De ha nem is második rész, akkor mi a helyzet a DLC-kel? Azt pontosan tudni, hogy kap majd kiegészítőket az Elden Ring, de milyeneket és mikor? Biztos információink még nincsenek, most azonban kiszivárgott egy kép a Bandai Namco (többek között az Elden Ring kiadásáért felelős cég) közelgő játékairól és bizony ott van köztük az Elden Ring Barbarians of the Badlands.

Ez a cím máris izgalmas, hiszen a Badlands a ködön túl, a The Lands Between földjén túl található. Ezen a területén veszítette életét a legtöbb Tarnished, még jóval az Elden Ring cselekménye lőtt. Mindenképpen izgalmas lenne ezekre a területekre is eljutni a játékban, de persze még semmi sem biztos.

Vad vita zajlik online, hogy mennyire valódi a kiszivárgott kép. Egyesek szerint valid lehet, míg mások arra mutatnak rá, hogy a Tekken logó kísértetiesen hasonlít egy rajongói videóban látott darabhoz, így az nem lehet valódi.

Az biztos, hogy lesz DLC az Elden Ringhez, már csak azt nem tudni, hogy mikor és milyen. De reméljük nem kell már sokat várnunk és a FromSoftware még idén bejelenti a kiegészítő érkezését, akár még idén nyáron.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a souls-like játékokat?

  • 44 %
  • 33 %
  • 22 %