Még idén megjelenik a Company of Heroes 3

Még idén megjelenik a Company of Heroes 3

Már csak néhány hónap kell várni a megjelenésig.

Bejelentette a Relic, hogy még idén ősszel megjelenik a Company of Heroes 3, a népszerű háborús RTS. A dátumot november 17-re tűzte ki a cég, és két nagyobb kampányt is tartalmazni fog már a megjelenéstől kezdve.

A Company of H eroes a világ egyik legjobb stratégiai játéka, ami óriási népszerűségnek örvend, ráadásul nem csak számítógépen, hanem társasjátékként is játszhatunk vele.

A harmadik rész is a II. világháború idején fog játszódni, és két hadszíntérre is elkalauzol minket. Az egyik Európában az olasz, míg a másik a rajongók által évek óta kért észak-afrikai. Ez utóbbinál Erwin Rommel német tábornok hírhedt Arika hadtestét irányíthatjuk majd, és inkább egy narratív irányítású, csak küldetésekre épülő kampány lesz a korábbi Company of Heroes-játékok stílusában. Azonban a készítők próbálják elkerülni a korábbi hibákat:

„Az észak-afrikai hadművelet a mi esélyünk arra, hogy egy klasszikusabb Company of Heroes-élményt nyújtsunk" - mondta Sacha Narrine vezető kampánytervező. „Úgy döntöttünk, hogy inkább arra összpontosítunk, hogy a játékosoknak olyan egyedi élményt adjunk, ami emlékeztetni fogja őket a korábbi játékokra. Valami olyat, ami a felépítését tekintve ismerős, de egy emberibb nézőpontból elmesélt történettel."

A Relic és a kiadó Sega hangsúlyozta, hogy „különös gondossággal" dolgozták ki az észak-afrikai kampány történetét. A Company of Heroes 2 2013-as megjelenésekor a közösség részéről visszatetszést váltott ki, hogy a stúdió miként ábrázolta az orosz erőket a játék kampánya során, amiből Narrine szerint a Relic tanult.

„A Company of Heroes 2 kapcsán világosan láttuk, hogy az orosz történet ábrázolásával néhány orosz játékos nem értett egyet, vagy nem értékelte különösebben" - meséli Narrine. „Ezt a nézőpontot is figyelembe vettük ezúttal, és tiszteletben tartjuk azt"

Csak PC-n lesz elérhető a játék, a Steam oldalán tudjuk megvásárolni. Az előrendeléseket már most le tudjuk adni.

Várod már a játékot?

A

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik kampányt várod jobban?

  • 29 %
  • 71 %