LoL: Páratlan eredményei előtt tiszteleg Tyler1 rajongója

LoL: Páratlan eredményei előtt tiszteleg Tyler1 rajongója

Mind az öt szerepkörből került fel egy hős a képre.

Egy egészen látványos alkotást készített egy rajongó és osztott meg a legnépszerűbb League of Legendsszel foglalkozó fórumon. A világ legnépszerűbb LoL-stremere Tyler1 látható rajta.

Annak apropóján készült a kép, hogy az amerikai játékos mind az öt szerepkörben elérte a legmagasabb, kihívó rangot. Látványosra sikeredett, amint a tartalomgyártó visszanéz, vállán a legjobbnak járó övvel. Mellette azok a hősök tűnnek fel, akikkel a legtöbbet játszott az adott szerepkörben. ADC-ként Dravennel, supportként Nautilusszal, miden Annie-vel, dzsungelben Ivernnel topon pedig Cho'Gath-tal. Mindig jó látni, amikor a League of Legends-közösség kreatív és tehetséges tagjai ilyen és ehhez hasonló műveket tesznek közzé, amelyek színesítik a LoL-alapvetően is hatalmas világát, és egy kicsit közelebb hozzák egymáshoz a játékosokat.

Neked tetszik a kép?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad nézni Tyler1 streamjeit?

  • 0 %
  • 42 %
  • 42 %
  • 17 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.