A Call of Duty League nem engedi fel a színpadra a trófeát, mert szerintük túl borzalmas

A Call of Duty League nem engedi fel a színpadra a trófeát, mert szerintük túl borzalmas

A rajongóknak tetszett a dizájn, az Activisionnak már kevésbé.

Elég érdekes botrány alakult ki a CDL (Call of Duty League) 2022-es szezonjában. A liga nem volt hajlandó trófeákat biztosítani a négy Majoron, az esemény házigazdáinak saját maguknak kellett legyártaniuk, ha szerettek volna ilyet adni a győztesnek. 

Eleinte nem volt semmi gond. Texasban nem volt kupa, Minnesotában egy északi pajzsot, míg Torontóban egy koronát kapott a győztes. Azonban a New York-i trófeával akadt gondja az Activisionnek. 

A New York Subliners a város jelképének számító Szabadság-szobrot gondolta újra, és a középen kettéosztott fej alá egy koponya került. Hiába nyerte el azonban a rajongók tetszését az egyedi trófea, az Activision túl borzalmasnak találta, és nem engedi fel a díjat a színpadra, valamint a közvetítésben sem fog szerepelni. Ettől függetlenül a győztes hazaviheti majd.

„Bemutatjuk a Major 4 trófeáját teljes pompájában" - osztotta meg a Subliners július 13-án, mindössze egy nappal a verseny előtt. Azonban örömük nem tartott sokáig: „A Liga elutasította a trófeánkat. Azt mondták, hogy túlságosan borzalmas".

Tekintve, hogy az egész esemény +18-as besorolású, és erőszakos játékokat tartalmaz, érdekes az Activision döntése, személy szerint nem gondolom túlzónak a díjat, de a döntést tiszteletben kell tartani.

Te mit gondolsz az esetről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a trófea?

  • 80 %
  • 20 %