Kik kaphatnak még End of an Era lapot?

Kik kaphatnak még End of an Era lapot?

Ha egy éra véget ér, az EA egy különleges lappal emlékszik meg róla.

Amikor egy játékos sok időt tölt egy klubnál, és sikeres időszakot tudhat maga mögött, az EA-től kaphat egy felerősített End of an Era verziót. Kapott ilyet például Fernandinho, Giorgio Chiellini, Alexandre Lacazette, Mark Noble, Marcel Schmeltzer, Lorenzo Insigne vagy épp Angel Di María. Az EoaE nem kapott külön promóciót, folyamatosan érkeznek ezek a kártyák.

Legutóbb Gareth Bale kapott ilyet, aki a Real Madridból távozott a nyáron. De kik kaphatnak még?

A fenti tweet nem szivárogtatás, csak spekuláció, és több pontjával is egyet tudunk érteni. Sadio Mané szép és sikeres éveket töltött el Liverpoolban, akikkel 30 év után bajnoki címet nyert, háromszor járt Bajnokok Ligája döntőben, amiből egyet meg is nyert. Marcelo több, mint egy évtizedet töltött el a Real Madridnál, a csapat történetének is egyik nagy ikonja, ötször nyert Bajnokok Ligáját, hosszú évekig volt meghatározó tagja az együttesnek. Paulo Dybala már érdekesebb, ő nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeket Torinóban, pedig a tehetsége az adott.

Sergio Agüero a képen Barcelona mezben van, ahol sok siker nem érte az alatt a néhány hónap alatt, amíg ott volt. Emiatt őt egy kissé indokolatlannak érzem a listán. Robert Lewandowski helyzete is érdekes. A lengyel csatár eredményei vitatathatatlanok, a Bundesliga történetének egyik legjobb csatára, ha maradna, valószínűleg körülbelül két szezon alatt minden idők legtöbb gólt szerző játékosa lehetett volna a német élvonalban. Azonban távozni szeretne Barcelonába, ami miatt klubja és közte eléggé megromlott a viszony. De abban az esetben, ha megvalósul a transzfer mindenképpen érdemel egy különleges verziót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Robert Lewandowski távozik idén nyáron a Bayern Münchentől?

  • 100 %
  • 0 %